| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Mudroslovlje u Humor forumu; ovo nauciti napamet...da se zna u pola bijela dana i noci 1.Ako imas prekrasnu zenu, jos ljepsu ljubavnicu, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,862
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mudroslovlje ovo nauciti napamet...da se zna u pola bijela dana i noci ![]() 1.Ako imas prekrasnu zenu, jos ljepsu ljubavnicu, ako imas super auto, ako nemas problema s poreznim uredom, ako sunce uvijek sija kad se probudis, ako su ljudi uvijek ljubazni prema tebi i susretljivi, KRAJNJE je vrijeme da prestanes uzivati droge !!! 2.Dan ima 24 sata, u gajbu se smjeste 24 pive ... TO NE MOZE BITI SLUCAJNOST !!! 3.Gacice nisu najvaznija stvar na svijetu, al' su vraski blizu !!! 4.Na poslu sam Bog. Svatko zna da postojim, al' me nitko jos nije vidio ... 5.Nikad se vise necu ozeniti rukometasicom- sto god baci na mene, pogodi me u glavu. 6.Ujutro ne jedem, jer mislim na sex. U podne ne jedem, jer mislim na sex. Navecer ne jedem, jer mislim na sex. Po noci ne spavam, jer sam prokleto gladan. 7.Pametan si ako povjerujes samo u polovicu onoga sto cujes. Genijalan si ako pogodis u koju polovicu ... 8.Tako sam dobar u krevetu da nekad vicem svoje ime ! 9.Osmijeh je druga najbolja stvar koju zena moze napraviti sa svojim ustima ... 10.Dijeliti restoran ili lokal na pusacku i nepusacku sekciju je kao da podijelite bazen na dvije polovice - u jednoj smijes pisati, u drugoj ne. 11.Ako parkiras auto nepropisno, ostavi brisace upaljene, da ti ne mogu zataknuti kaznu ... 12.Najbolja stvar s celavom glavom je ta da cujes snjezne pahuljice kako udaraju ... 13.Ne volim ljude koji uzimaju drogu, a posebno carinike. 14.U 17-toj se curama pocinje mijenjati glas s NE na DA. 15.Znate li sto dolazi poslije kise ??? Ponedjeljak ! I ZA SAM KRAJ: Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Životne činjenice ive...vec postano kao sto vidis da ne dupliciramo uredio i vodio FBS
__________________ 9. uberbabe : 1. krug : skupina C Zadnji Uredio fat_boy_slim : 11-07-07 u 14:48. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Mudroslovlje Ma nema beda, kako sam smotan, još sam bio u toj temi i nisam se sjetio Samo tako, dobro radiš svoj posao ![]()
__________________ 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mudroslovlje Fat_boy_slime- mislim da sam ti dao rep+ za ovu poruku kad sam ju razaslao (malobrojnim) prijateljima, ali dugujem ti još jedan jer sam nekidan slučajno prebacio na Z1 i gledao bivšeg šefa informativnog progama Nove (onaj Vukušić ili kako se već zove) kako usiljeno čita (redom) tvoje šale u eter*. * ja mu nisam poslao, keve mi! ili nas drži na oku, ili mu je netko proslijedio
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
![]() | Re: Mudroslovlje Citat:
![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mudroslovlje Citat:
mozda jednog dana neka pinka kapne forumu (ili meni ) | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Mudroslovlje Citat:
Meni nisi razaslao!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mudroslovlje evo još nekolicina mudrih izreka ![]() Žena je raj za oči, pakao za dušu i čistilište za džep. I POŠTENOG čovjeka možete potkupiti, samo morate POŠTENO i platiti. Imati odjeljak za pušenje u restoranu isto je kao imati odjeljak za mokrenje u bazenu. Koje su tri najtanje knjige na svijetu? Somalijski kuhar, Bosanski mudraci, Crnogorski uradi sam. Ako žene misle da put do muškoga srca ide kroz želudac, ciljaju previsoko. Zašto se jezici zovu 'maternji'? Zato jer očevi rijetko dolaze do riječi! ![]() Što je peh? Ideš žedan pustinjom, a imaš vodu u koljenu. Kako znaš da ti je žena mrtva? Seks je isti, samo ti se suđe gomila! ... auuu crnjak ![]() Zašto krava pase travu? Jer nema ruku da smota... Matičar je sudac koji osuđuje na doživotnu. Teorija relativnosti: jedna dlaka u juhi je relativno puno, a na glavi relativno malo.. Infarkt ma kakav da je, od srca je! Najlakši način da ti ime dospije u novine je da ih čitaš dok prelaziš ulicu. Tko umre na jesen za njega nema zime. Žene imaju problem za svako rješenje! Kako razlikovati oralni od rektalnog toplomjera? Pa po okusu... ![]() Od svih plodova mora,najviše volim kad odojak padne u more! ![]() Stara kineska: - Pas koji laje, nije dovoljno kuhan! Život je bolest koja se prenosi seksom
__________________ Citat:
![]() ![]() Zadnji Uredio fat_boy_slim : 16-11-07 u 10:15. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mudroslovlje -Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka! -S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! -Infarkt! Ma kakav god da je… Od srca je! -Bog je stvorivši čovjeka zaboravio da ga patentira i zato ga danas pravi svaka budala. ![]() -Novac posuđujte od pesimista. Oni i ne očekuju da im ga vratite! ![]() -Dobar ljubavnik je kao dobro sredstvo za čišćenje: djeluje brzo, prodire duboko, ne ostavlja tragove, ugodno miriše i ne košta puno! -Nisam rasist, ali nisam ni daltonist! -Živi svaki dan života kao da ti je zadnji, jednom ćeš biti u pravu! -Stvarnost je iluzija uzrokovana nedostatkom alkohola. -Život nemoj shvatiti ozbiljno. Uostalom, tko se živ iz njega izvukao??? |
| | |
![]() |
| Tagovi: mudroslovlje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:04.