| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Muško - ženski odnosi u Humor forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,862
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muško - ženski odnosi Nakon 25 godina braka pogledao sam jednog dana svoju ženu i rekao: "Draga, prije 25 godina imali smo jeftin stan, jeftin auto, spavali smo na trosjedu i gledali mali crno-bijeli tv, ali isao sam u krevet sa zgodnom dvadesetpetogodisnjom plavusom. Sada imamo lijepu kucu, auto, veliki krevet i plazma tv, a spavam sa pedesetogodisnjakinjom. Čini mi se da tu nešto nije u redu, ne stima." Moja supruga je razumna žena. Rekla mi je da nađem sebi dvadesetpetogodisnju plavusu, a ona će se pobrinuti za to da ponovo živim u jeftinom stanu, vozim jeftin auto i spavam na trosjedu. Zar starije žene nisu super? One zaista znaju kako rijesiti krizu srednjih godina!!!!!! ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,862
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muško - ženski odnosi Bio sam sretan sa svojom djevojkom. Zabavljali smo se više od godinu dana i na kraju smo se odlučili vjenčati... Moji roditelji su pomogli na svaki način, moji prijatelji ohrabrivali mene i moju djevojku. Ona je san! Postojala je samo jedna stvar koja me je jako uznemirivala, a to je njena mlađa sestra. Moja buduća šurjakinja ima oko 20 godina, oblači uske mini suknjice i duboke dekoltee. Redovno sam viđao njeno donje rublje kad sam u njenoj blizini. Možda sam sebičan i umišljen, ali moram priznati da se nije tako otkrivala u blizini drugih. Jedan dan me pozvala njena sestra da dođem i provjerim pozivnice za vjenčanje. Bila je sama kada sam stigao. Kada sam došao prošaputala mi je na uho kako me je oduvijek željela, a ja ću uskoro biti oženjen. Rekla je da prema meni gaji osjećanja koja ne želi i ne može pobijediti. Rekla je da želi voditi ljubav sa mnom bar jedanput prije nego se oženim i predam njenoj sestri. Bio sam u totalnom šoku, nisam mogao progovoriti ni riječi. Rekla je: - Ja idem gore u spavaću sobu, ako želiš samo dođi i uzmi me. Ukočio sam se. Bio sam totalno ukočen od šoka i gledao sam je kako se penje uz stepenice. Kada se popela na kat, skinula je svoje gaćice i bacila ih niz stepenice na mene. Stajao sam tu na trenutak i onda se okrenuo i pojurio na izlazna vrata kuće. Pojurio sam pravo do svog automobila. U tom trenutku primijetih mog budućeg punca i zaručnicu kako trče prema meni. Zagrlila me, poljubila i rekla: - Mili moj, znala sam da si izuzetan. A moj punac je dodao: - Ovaj mali test me uvjerio da dajem svoju kćer u prave ruke. Čestitam mladiću. Dobro došao u obitelj! Pouka ove priče je: Uvijek držite kondome u automobilu. ![]() |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Muško - ženski odnosi Citat:
![]()
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mus ko, odnosi, zenski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:07.