| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Najblistaviji trenuci narodne muzike u Humor forumu; Najblistaviji trenuci narodne muzike >> >> Moja mala nema prednjih zubi, >> kad me ljubi jezikom me ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 489
![]() ![]() ![]() ![]() | Najblistaviji trenuci narodne muzike Najblistaviji trenuci narodne muzike >> >> Moja mala nema prednjih zubi, >> kad me ljubi jezikom me ubi. >> >> Armaturu cupas iz temelja srece, >> nitko tako, draga, voljeti te nece. >> >> Caki, Caki, care, kupi mi sandale, >> samo pazi, Cale, da ne budu male. >> >> Da dogovor kucu gradi rekao je neko, >> s tobom kako stvari stoje temelj je daleko. >> >> Da zavolis mene ti nije bilo sile, >> 1: 1000 sanse su mi bile. >> >> Drum dugacak, kola trula, >> mala moja, jesi l' cula, jesi l' cula. >> >> Dva losa ubise Milosa, >> a mene ce jedan sto mu zenu gledam. >> >> Hej, konobaru, donesi mi stok, stok, >> hocu da se napijem da zaigram rok. >> >> Hej, ti mala u minicu, >> ja te cekam u kaficu, >> dodji, mala, dodji ti, >> dodji sama, majke ti. >> >> Hop, mala bosonoga, >> kako zivis bez onoga. >> >> Sladak secer, hladna voda, >> hajde, mala, dok je zgoda. >> >> Imam garazu i Mercedesa tri, >> jos samo mi falis ti. >> >> Ja nisam majstor da napravim bure, >> ali sam majstor da osvajam cure. >> >> Ja sam seljak veseljak, >> a u dusi tugu skrivam, >> sta cu jadan kraj >> Morave kad ne znam da plivam. >> >> Joj, sto volim piti vode >> sto sljivove grane rode. >> Da je casa od tri kila, >> jedna bi mi dobra bila. >> >> Komandante, silo vojna, >> lomis srca mnogobrojna. >> >> Kuce laje, a ja mislim ti si, >> otis'o si, sarmu probo nisi. >> >> Mala moja, na vrh kola stani >> da te moje oko nanisani. >> >> Milane, moja ruzo, >> cale mi se naoruz'o, >> u vazduh ce sve da digne >> samo kad te stigne. >> >> Neces cak ni pasulj da mi skuvas, >> a kamoli djecu da mi cuvas. >> >> Necu da ljubim jednu ili dve, >> ja sam covek za djevojke sve. >> >> Nemoj da places na mom pragu >> da mi vrata ne povuku vlagu. >> >> Sto na kafu zoves mene >> kada nemas samljevene. >> >> Suzama sam lijepio tapete, >> otisla si, odvela mi dijeteee.... >> >> Uz vjetar sam uvijek is'o >> i nikoga nisam sis'o, >> od malena radim tako, >> ja sam rodjen naopako. >> >> Uzela si zilet da sa njim sijeces vene, >> sa cim cu da se brijem, sto ne mislis na mene. >> >> Zeka voli kupus, kupus voli rosu, >> a ja moju malu i golu i bosu. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-04-08 Lokacija: Kaštel Gomilica Godina: 23
Poruka: 243
![]() | Re: Najblistaviji trenuci narodne muzike ..al koji seljancizam..mislim kako se neko ko ovo slusa (90 % mladih) ne zapita...jos samo fale ovce i krave u textovima.... u picku materinu nije mi jasnoo... koji smo mi ČOBANSKI narod!!!!! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:39.