| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Najgluplji odgovori na kvizovima u Humor forumu; Najgluplji odgovori na kvizovima Milijunaš, Kviskoteka, Najslabija karika - na kvizove se uglavnom prijavljuju ljudi od kojih se očekuju pametni odgovori. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 150
![]() | Najgluplji odgovori na kvizovima Najgluplji odgovori na kvizovima Milijunaš, Kviskoteka, Najslabija karika - na kvizove se uglavnom prijavljuju ljudi od kojih se očekuju pametni odgovori. No, uvijek se nađe nadobudnih "pametnjakovića" koji se prijavljuju na kviz jer su uvjereni da će davati upravo pametne odgovore. No, na odgovore utječe i trema koju većina ljudi ne može izbjeći kad se prvi put pojave pred kamerama. Rezultat svega navedenog ponekad su šaljivi odgovori. Šaljivi, naravno, onima koji ih slušaju, a nikako onima koji ih izgovaraju. Stranica www.jumpingjacksbar.com uz malo je truda prikupila najgluplje odgovore na američkim kvizovima. Cilj im je izabrati dobitnika nagrade "Dumb Down". Nominirani su: Voditelj: Što se dogodilo u Dallasu 22. studenoga 1963.? Natjecatelj: Ne znam, nisam tad gledao. Voditelj: Koji je američki glumac oženjen s Nicole Kidman? Natjecatelj: Forrest Gump Voditelj: U kojoj se zemlji nalazi Mont Everest? Natjecatelj: Hm, da nije u Škotskoj, nije? Voditelj: Navedite film u kojem glumi Bob Hoskins, a ujedno je i ime slavne slike Leonarda da Vincija? Natjecatelj: Tko je smjestio Zeki Rogeru? Voditelj: U kojem je europskom gradu 1637. otvorena prva operna kuća? Natjecatelj: Sydney Voditelj: Koliko je trajao Šestodnevni rat između Egipta i Izraela? Natjecatelj: (nakon duge pauze) Četrnaest dana Voditelj: Gdje se odvijalo iskrcavanje na Dan D? Natjecatelj: (nakon pauze) U Pearl Harboru Voditelj: Koja se valuta koristi u Indiji? Natjecatelj: Ramadan Voditelj: Johnny Weissmuller je umro na današnji dan. Koju je ulogu on odglumio? Radi se o liku koji se vješa po drveću džungle i odjeven je samo u platno koje mu je omotano oko prepona? Natjecatelj: Isus |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Najgluplji odgovori na kvizovima Biseri iz najslabije karike: Od čega se pravi acedofil?-Od acetona. Jager je prvi čovijek koji je letio brzinom večom od...?-Od svijetlosti. Petak 13.,spada u koji žanr filma?-Povijesni. Proslavljeni Spielbergov film o velikom bijelom morskom psu ljudožderu se zove...?-Ratovi zvijezda. Otac Mickey mousea je...?-Šiljo. John Cleese je glumio u poznatoj komediji¨riba zvana...?-Fish. Najdeblji od tri tenora se zove...?-Bas. Predmet koji se baca sa plovila u vodu u svrhu zaustavljanja je...?-Podmornica Vodu u krutom stanju zovemo...?- Kamen. Film ¨Ralje¨u orginalu se zove...? -Ajkule. Sa kojom državom Hrvatska ima najmanju granicu?- S Austrijom. Najpoznatiji derby španjolske se igra između,Reala i ...? -Madrida. Najmanji dvoznamenkasti broj je...? -99. Na tablici periodnih sustava elemenata,koji je element prvi? -Kisik. Kako nazivamo veliku količinu snijega koja se spušta niz padinu ili planinu...? -Gruda. Koje je slovo dekadskog prefiksa mili...? -C. Kako se zove poznata kolumnistica iz ¨Globusa¨...? - Marija Jurić Zagorka Nogometni klub VELEŽ dolazi iz kojeg grada...? - CELJE ! Kako glasi hrvatski prijevod od BON VOYAGE...? - DOBAR PROVOD! Koje je nebesko tijelo najbliže Zemlji...? - MARS! Kako još nazivamo slonovaču...? - BIJELO!
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-02-08 Lokacija: Dubrovnik Godina: 25
Poruka: 183
![]() | Re: Najgluplji odgovori na kvizovima Petak 13.,spada u koji žanr filma?-Povijesni. Predmet koji se baca sa plovila u vodu u svrhu zaustavljanja je...?-Podmornica Kako nazivamo veliku količinu snijega koja se spušta niz padinu ili planinu...? -Gruda. Kako još nazivamo slonovaču...? - BIJELO! (ovo je bilo bolesno skroz)
__________________ Sve što ne iskašljes to ćeš isprditi...... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,921
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgluplji odgovori na kvizovima MOLI, POSUDI ILI UKRADI (BBC2) Voditelj: U kojem se gradu nalazi Sveulilište Cambridge? Natjecatelj:Zemljopis mi nije jača strana Voditelj: Ključ vam je u imenu Natjecatelj: U Leicester LATE SHOW (BBC MIDLANDS) Voditelj: Koji je glavni grad Italije? Natjecatelj: Francuska Voditelj: Ne, Francuska je druga država. Pokušajte ponovo. Natjecatelj: On, hm, Benidorm Voditelj: Žao mi je ponovno pogrešno. Probajmo s drugim pitanjem. U kojoj je zemlji Panthenon? Natjecatelj: Žao mi je zbilja ne znam Voditelj: Probajte, recite neku državu Natjecatelj: Pariz NAJSLABIJA KARIKA (BBC2) Voditelj: Oscar Wilde, Adolf Hitler i Jeffrey Archer napisali su knjige o svojem iskustvu u zatvoru ili u Konzervatvnoj stranci? Natjecatelj: U Konzervativnoj stranci BEACON RADIO, Wolverhampton Voditelj: Pitanje za 10 funti. Koje je nacionalnosti Papa? Natjecatelj: Mislim da znam ovo. On je Židov, zar ne? RICHARD AND JUDY (C4)) Voditelj: Koji je američki glumac oženio Nicole Kidman? Natjecatelj: Forrest Gump. , LINCS FM PHONE-IN Voditelj: U kojoj zemlji naviše ljudi govori španjolski? Natjecatelj: U Barceloni Voditelj: Mislio sam na državu Natjecatelj: Žao mi je ne znam imana španjolskih država NACIONALNA LUTRIJA (BBC1) Voditelj: Koji je naveći kontinent? Natjecatelj: Pacifik JAMES O'BRIEN SHOW (LBC) Voditelj: Koliko se engleskih kraljeva zvalo Henry? Natjecatelj: Čuo sam za Henryja Osmog.... hm... koliko.. .valjda tri CHRIS SEARLE SHOW (BBC RADIO BRISTOL) Voditelj: U kojoj europskoj zemlji se nalazi planian Etna? Natjecatelj: U Japanu Voditelj: Rekao sam europskoj zemlji Možete pokušati ponovo. Natjecatelj: Hm... Meksiku? PAUL WAPPAT (BBC RADIO NEWCASTLE) Voditelj: Koliko je trajao šestodnevni rat između Izraela i Egipta? Natjecatelj: (nakon duže pauze) Četrnaest dana DARYL DENHAM'S DRIVETIME (VIRGIN RADIO) Voditelj: U kojoj zemlji se plaća šekalima? Natjecatelj: Nizozemskoj Voditelj: Ne, ime zemlje počinje sa I Natjecatelj: Island? Irska? Voditelj: Jeste li možda rekli Izrael? Natjecatelj: Ne, zašto? |
| | |
![]() |
| Tagovi: glupi odgovori kvizovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:15.