| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi NajGLUPLJI vicevi u Humor forumu; Hoćete vam ispričam vic od kojeg će vam sise otpast??? Ajme već vam ga je netko ispričo... zašto King ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,960
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NajGLUPLJI vicevi Hoćete vam ispričam vic od kojeg će vam sise otpast??? Ajme već vam ga je netko ispričo... zašto King Kong voli plavuše? Jer je majmun! oce ris pojes zeca i kaze: zeko dodji da te pojedem zeko: ne rise! ris: ne remse! -------------------------- - šta je to crveno, visi na grani i pjeva O SOLE MIO? -nemam pojma -pa šaran -kak pa je šaran na grani? -obesili su ga -kak pa je crveni? -pofarbali su ga -a kak šaran može pjevat O SOLE MIO??? -čuj, to je da se teže pogodi ----------------------- Došao fbs po sina u vrtić i pita ga neka žena: Jel čekate dijete? - Ne, to mi je od pive! ------------------- - Zašto slon ima crvene čarape? - Ne znam. - Da bude nevidljiv među jagodama. Jesi li ikad vidio slona među jagodama? - Nisam. - Eto vidiš! ------------------ Bili cigan i reper u parku.Dođe reper ciganu i pozdravi ga sa peace man.A dođe cigo:Ja sam ti nepismen ------------------------- Idu dvije guzice ulicom,jedna prdne,a druga kaže-Uzela si mi riječ iz usta! ------------- Zadnji Uredio Vuxs : 19-09-07 u 15:51. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: NajGLUPLJI vicevi Ahahahahahahahhahaha! Legendaran je onaj - šta je to crveno, visi na grani i pjeva O SOLE MIO? -nemam pojma -pa šaran -kak pa je šaran na grani? -obesili su ga -kak pa je crveni? -pofarbali su ga -a kak šaran može pjevat O SOLE MIO??? -čuj, to je da se teže pogodi Živio care ![]()
__________________ Tko rano rani,zahebo je pjevca |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 18
Poruka: 2,320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NajGLUPLJI vicevi šetaju 2 čačkalice ulicom i ugledaju šibicu, prva čačkalica kaže drugoj: vidi što se onaj peder zolizao
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgluplji, vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:16.

Tko rano rani,zahebo je pjevca
Pali gume a ne dušu
jebo vladu...