| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi natjecanje u vicevima do 5 u Humor forumu; Jednog dana prošao haso pokraj mujine kuće i vidi veliki tenis sve posteri po zidu itd... Ćudi se haso š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-03-07 Lokacija: Knin Godina: 10
Poruka: 14
![]() | natjecanje u vicevima do 5 Jednog dana prošao haso pokraj mujine kuće i vidi veliki tenis sve posteri po zidu itd... Ćudi se haso šta će njemu posteri od tenisa i ode haso kod muje u kuču i kaže mujo hasi :haso nabavio sam zlatnu ribicu ali je malo pogluha oćeš zaželiti jednu sreću kaže haso hoću i on zaželi da dobije milijun kuna a ona mu donese milijun ćuna i kaže haso muji:mujo nisam ja ovo htjeo a pa rekao sam ti ja da je malo pogluha nisam ni ja htjeo veliki tenis nego veliki P***S
__________________ http://www.fotorola.com/uploads/a3d7a80500.jpg[ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: natjecanje u vicevima do 5 koja su pravila?? ako treba ocjenit onda 2 jer je krivo isprican
__________________ http://www.spikara.heroeshr.net |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 ocjena 4 MALI CIGO: Tata, jesmo li mi oni cigani koji kopaju po smeću? TATA CIGO: Jesmo! MALI CIGO: A jesmo li mi oni cigani koji prose? TATA CIGO: Jesmo! MALI CIGO: A jesmo mi oni cigani koji navijaju za hajduk? TATA CIGO: E, baš toliki cigani ipak nismo.
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: natjecanje u vicevima do 5 Ocjena 4. Bila tri šišmiša. Kad je pala noć, krenuli su u 'akciju'. Ode prvi, nema ga neko vrijeme, onda se vrati krvav oko usta i kaže ovoj dvojici: "Vidite ono selo?" "Vidimo"-odgovore. "E, tamo sam ja sam ja svim ljudima popio krv." Ode drugi, isto ga nema neko vrijeme, onda se vrati krvav oko usta i kaže ovoj dvojici: "Vidite onaj grad? Tamo sam ja svim ljudima popio krv." Ode treći i nema, ga, nema, nema...Kad se vratio sav krvav, pita ovu dvojicu: "Dečki, vidite onu banderu?" "Vidimo". "Eh, ja ju nisam vidio..."
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: Split Godina: 22
Poruka: 149
![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 O=+4 YUGO U salonu automobila: "Dobar dan, interesuje me najnoviji model Yuga!" "Dobar dan... izvolite pogledati... evo ga ovde..." "Oh, sviđa mi se! Ima li klimu?" "Kako da ne... ima klimu, ABS, grejanje sedišta... Ima i dodatno dugme koje kad pritisnete odmah automatski aktivirate krila i pri većoj brzini možete i da letite..." "Jel' vi to mene zajebavate!?" "Pa... prvi ste počeli..." Zadnji Uredio frikson : 13-04-07 u 23:53. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 4 Evo, imao sam ja jednog lika u razredu koji me je provocirao, a mucao je, stoga sam odlučio smislit vic po njemu... Ide on po gradu i naiđe na mrtvog konja!!! Zove pliciju, zaduženi mu se javi i on kaže: "Pro-n-n-naš-š-šao sa-sam mrtv-o-o-o-mrtvog konja!" Na to mu zaduženi reće: "Pa dobro, gdje se nalazite?" Na to mu odgovori: "U ul-ul-ul-ul-i-uli-ulic.." *klap* pandur misli da je to zafrkancija i poklopi. Zove on opet i ista priča. Pa opet i opet. Kada je peti put nazvao, pandur mu kaže: "Dosta mi te je više!!! Jel ti to zajebaješ mene?!?!?!", a on mu na to: "N-n-nisam, NAŠ-ŠAO SAM MRT-MRT-MRTVOG KONJ-NJA!!! Pandur mu na to: "A gdje je?", na što mu on kaže: "E-evo dov-v-vukao sam ga!!!". ![]() Zadnji Uredio ice : 14-04-07 u 00:04. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: natjecanje u vicevima do 5 Ocjena 4 Imao Mujo 1 iz matematike i došao na popravni. Pita ga učiteljica: "Mujo, znaš li bilo što od ovog što smo učili? Ne bih ti htjela zaključit 1..." Mujo odgovara: "Ma neznam ja to ništa, bolan, to je sve teško." "Pa znaš li bilo što na osnovu čega bih ti mogla zaključit 2?" "Pa znam, kako ne! Znam zabit čavao glavom u zid!" Učiteljica nije bila oduševljena, ali je pristala: "Ajde, da vidimo." Kad ga je Mujo zabio glavom, čavao se počeo vraćati. "Šta je to, Mujo?!" - upita učiteljica. "Ma, to vam Haso u drugoj učionici ispravlja fiziku!"
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: natjecanje, vicevima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:08.