| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi natjecanje u vicevima do 5 u Humor forumu; ocjena 4 Razgovaraju dvije plavuše. Da li ti se puši nakon seksa? upita prva. Vjeruj mi ne znam. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,689
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 Ocjena 4 Odlučio se Mujo otići na privremeni rad u Njemačku. Obraća se Hasi za savjet: "Kako da naučim Njemački?" "Pa, ti samo govori polako i svi ćete razumjeti." I ode Mujo u Njemačku. Jednog dana uđe on u bar i reče: "Daaajjj miii jeeeeeddddnnnuuu piiiivvvuuu." "Eeevvooo ttiii jeeedddnnaaa piivvvvaaaa." "Aaa odaaaklleeee siii?" "Iiiz Saaaraaajeeevaaa." A Mujo zaprepašteno pita: "A zašto onda govorimo njemački?!" ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter | Re: natjecanje u vicevima do 5 ocjena+4 Razgovaraju Amer, Englez i Srbin o zaradjivanju: -Ja zaradim 2000 dolara.Potrosim 1500 dolara... A gde mi ode onih 500 dolara pojma nemam... - kaze Amerikanac. -Ja zaradim 1000 funti. Potrosim 500 funti... A gde mi ode onih 500 funti pojma nemam... -kaze Englez. -Ma ja ti zaradim nekih 85 maraka , potrosim 350 maraka, a odakle mi onih 265 maraka pojma nemam... - kaze Srbin.
__________________ |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 ocjena 3 Preselio se Huso u novu zgradu i jednog dana krenuo Mujo da ga posjeti. Na prvom katu Mujo ugleda čovjeka koji tuče glavom o zid, on se začudi te nastavi dalje. Na drugom katu dvoje mladih vode ljubav, a Mujo sa čuđenjem produži dalje. Na trećem katu stoje muškarac i žena goli, žena drži njega za jaja, a sebe za sisu, a muškarac sebe za spolovilo i u drugoj ruci kišobran. Na četvrtom katu stanovao je Huso. Kad Mujo dođe kod Huse reče mu: -Sve je u redu ali jesu li normalni ovi što zive u tvojoj zgradi? A Huso će: -Ma onaj na prvom katu je malo skrenuo u ratu pa ..., oni na drugom su mladi bračni par pa žele pokazati svima da se znaju je*ati... Mujo: -Ma dobro i to, ali ono na trećem, to mi nije jasno! Huso: -Aha, ma to su ti dvoje gluhonijemi - ona njemu kaže - hajde kupi jaja i mlijeka, a on njoj - hoću k...c, vani pada kiša. ![]()
| | |
| | #15 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,558
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 2 Nisam skuzio... ustvari jesam, ali ono, treba 4 puta citat... Uhvatio mujo zlatnu ribicu i veli ona njemu: Znas kako je... reci zelju. Veli Mujo, Ja bi da je Jugoslavija ko sto je i bila, da nije podjeljena, da zivimo u slozi i to sve... Uuuu, pa to je prekomplicirano, nego daj ti neku drugu zelju, veli njemu ribica. I Mujo razmislja, veli: Ja bi da je Vlatka Pokos ponovno dobra pička i da je udana za mene... Suti ribica, pa ce posramljeno: Nego, gdje ti je ona karta Jugoslavije?!?
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: natjecanje u vicevima do 5 4 Nakon svih ratnih strahota što je preživio, docekao Haso taj toliko ocekivani mir. Sretan Haso kao da se ponovo rodio, uze svog Mujicu za ruku da ga malo prošeta gradom da dijete napokon upozna okolinu. Mujica izgledom mali, ali u duši vražji. Znajuci da je otac Haso sav jadan isprepadan svim tim bombama i granatama u jednom trenutku on perfektno odglumi-odzviždi pad granate: "Piiiiiuuuuuuu BUM!" Na to se Haso sav prestrašen prebaci preko ograde i legne u travu. Leži tako neko vrijeme, osluškuje - ništa. Pita on svog Mujicu: "Jeli ba sine šta bi?" Na to ce ti Mujica sav vražji: - "FORA BABO FORA." A ništa - dijete ko dijete - veli Haso. Ne prode ti malo kad ono opet: "Piiiiiiuuuuuuu BUM!" Haso opet sav prestrašen preko ograde pa zaleže opet. Te ce ti opet sine šta bi, a Mujo ce ti opet sav sretan: "FORA BABO FORA." A Haso ce ti opet - dijete ko dijete. I tako još nekoliko puta: - "Piiiiiuuuuu Bum", Haso zalegne. - "Piiiiiuuuuu Bum", Haso zalegne. A Haso ni pet ni šest šakom iza ušiju zvizzzzz. Na to ce mali Mujica sav uplakan: -"Šta je babo šta to bi?" A Haso sav sretan odgovara: - "NIŠTA SINE NIŠTA, GELER OD FORE."
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: natjecanje u vicevima do 5 2 Došao mali Ivica kod mame i plače: - Maaamaaa, meni se piiiškiii!!! - Ne plači sine, sad će te mama odvesti da piškiš. - Neeećuuu da me ti vooodiiiš!!! - Dobro, onda će te tata voditi. - Neeeećuuu, 'oću da me vodi baaakaaa!!! - A zašto baš baka? - Njoj se tresu ruuukeee!!! ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter | Re: natjecanje u vicevima do 5 ocjena 4 Setaju pustinjom Amerikanac, Francuz i Bosanac. Naidju oni tako na neku odskocnu dasku pored koje pise: "Zaleti se - skoci - pozeli mesto!" Zaleti se Amerikanac i pozeli: "New York!" i stvarno, pojavi se u New Yorku. Zaleti se Francuz i kaze: "Paris!" i evo njega u Parizu. Zaleti se Bosanac, spotakne se i kaze: "A u p***u materinu!"
__________________ |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 2 Našla plavuša bogatog Amerikanca Joea koji ju je jako volio. Ali ona se nije baš željela oženiti s njim, pa je tražila da joj kupi cijeli grad. I Joe kaže: "Joe voli, Joe pati, Joe mora da plati." I tako on njoj kupi cijeli svijet, ali ona još nije bila zadovoljna, pa je rekla da će se oženit s njim, samo ako mu je k...c točno 50 cm. A on kaže: "Joe voli, Joe pati, Joe mora da skrati."
| | |
![]() |
| Tagovi: natjecanje, vicevima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:51.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!