Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Vicevi i Smiješni Tekstovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi natjecanje u vicevima do 5 u Humor forumu; 2 Stopiraju Mujo i Haso. Zaustave se dvije djevojke, te ih povezu. Usput se zaustave u šumi i predlože ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-05-07, 07:53   #21 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima
Re: natjecanje u vicevima do 5

2

Stopiraju Mujo i Haso. Zaustave se dvije djevojke, te ih povezu.

Usput se zaustave u šumi i predlože im seks. Kako bi se zaštitile od trudnoće, inzistirale su da Mujo i Haso stave prezervative.

Nekoliko mjeseci kasnije rade Mujo i Haso u polju. Upeklo sunce, posao težak, muhe dosađuju, Mujo postao nervozan pa reče Hasi: "Bolan Haso, ja onaj balon skidam, pa makar ona zatrudnila!"
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 13:35   #22 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,375
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

ocjena 3+

Dolazi tip na FER i pita kakav je to faks i da li je težak... uglavnom da bi on studirao i da je zainteresiran.
Pa kažu njemu: "Čujte, mi vama izvadimo mozak, spojimo ga na naš komp. i on se vama puni podacima 4-5 godina...
Nakon toga, vi dođete po mozak i spremni ste kao dipl.ing."
Kaže čovjek: "Ali što da ja radim tih 5 godina bez svog mozga?"

"Studirajte ekonomiju!"
Star 07-05-07, 14:25   #23 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-02-07
Godina: 22
Poruka: 60
yo_yo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku yo_yo

ocjena 4

Bili Francuz, Englez i Srbin i oni se takmicili ko ce preplivati Nil a da mu krokodil ne odgrize kurac.
Covek bez kurca govorice "c" umesto"s". Prepliva Francuz i na pitanje da li je sve u redu, on odgovori:
- Cve u redu.
Englez isto odgovori posle plivanja.Dodje red na Srbina. On skoci i prepliva Nil. Upitase ga da li je sve u
redu, a on rece:
- Sve je u redu.
Posle nekog vremena izlazi krokodil i ljutito pita:
- Gde je onaj Crbin, majku mu!
Star 07-05-07, 16:08   #24 (permalink)
mali debeli dioničar

fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

2

Uciteljica pita djecu:
- " Djeco sta znaci rijec OCIGLEDNO ?"
Javlja se mali Marko:
- " Pa, drugarice uciteljice, evo ovako ... Moj tata vozi MERCEDES, mama vozi OPEL KADET, a baka vozi DZIP - OCIGLEDNO - mi imamo novaca !"
- " Bravo, Marko, odlicno si ovo objasnio ! Da vidimo ko se dalje javlja ?"
- " Perica ! 'Ajde, Perice, objasni nam ti, sta znaci rijec OCIGLEDNO ?"
- " Moja baka svako jutro ide na livadu. Ispod lijeve ruke nosi ALGEMAJNE CAJTUNG, a ispod desne VASHINGTON POST.
Uciteljica (zbunjeno):
- " I onda, Perice ?"
- " Pa, nista. Baba ne zna njemacki, a nema pojma ni engleski - OCIGLEDNO ide srat !!!"
Star 07-05-07, 19:55   #25 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,433
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Ne mogu ti dat rep jer sam nedavno dao..ocjena 5.

-Kako se Slovenci kupaju u svom moru?

-Jedan po jedan.
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 14:59   #26 (permalink)
mali debeli dioničar

3+

Intenzivan seksualni život
Djeca u školi dobili zadatak da napišu domaću zadaću s temom 'Kako provodim dan kod kuće'. Nastavnica prozove maloga Ivicu da pročita svoju zadaću. - Ja kod kuće živim intenzivnim seksualnim životom... - Stani, stani Ivice - prekine ga nastavnica - kako to misliš "intenzivnim seksualnim životom"? - Znate nastavnice, ujutro se dignem i mama me pita: - Ivice, jesi li oprao zube? - Nisam mama. - Odi operi zube! - Izađem iz kupaone s opranim zubima, a tata pita: - Ivice, jesi li se umio? - Nisam tata. - 'Ajmo na umivanje! - Izađem iz kupaone umiven, a mama pita: - Ivice, jesi li uredio svoju sobu? - Nisam mama. - Hajde Ivice, uredi sobu! - Završim s uređivanjem sobice, a tata pita: - Ivice, jesi li napisao zadaću? - Nisam tata. - Ivice, Ivice.. hajde pisati zadaću! - I tako me jebu cijeli dan!
Star 08-05-07, 16:05   #27 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 12-08-06
Poruka: 513
stipe_zg ima ono neštostipe_zg ima ono neštostipe_zg ima ono neštostipe_zg ima ono neštostipe_zg ima ono nešto

4

Pita učiteljica Ivicu:
- Ivice, reci mi jednu slučajnost.
- Moji mama i tata su se vjenčali isti dan.
stipe_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 16:32   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 116
tigress se izdvaja iz masetigress se izdvaja iz masetigress se izdvaja iz masetigress se izdvaja iz mase

3

šetao zeko šumom i nađe mitraljez. i odluči malo zajebavati medu. dođe do njega i probudi ga
-diži se medo!
-ma daj pusti me...
-RATATATATA diži se!!
i što će medo, digne se
-sad pleši!
-ma daj zeko ne zajebavaj me
-RATATATATA pleši!!!
i medo zapleše
-sad se poseri!
-ma kako ću, zeko nemoj...
-RATATATATA poseri se!!!
i medo se posere
-sad pojedi to!
-ma zeko molim te nemoj, samo ne to...
-RATATATA -KLIK-KLIK-KLIK
-pusti medo, ja ću
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 16:52   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,434
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

5

Tata, reci mi, kako sam se rodio?
Dobro sine, znao sam da ćeš me jednog dana to pitati. Evo ovako. Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda dao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om. Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, 9 meseci kasnije nam je stigao zajebani virus...
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 18:24   #30 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-02-07
Godina: 22
Poruka: 60
yo_yo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku yo_yo

ocjena 5

Dođe čovjek u apoteku i kaže:
- Dajte mi one tablete za dvije osobe!
Kaže apotekarka:
- Možete dobiti samo za jednu osobu!
- Dajte mi za dvije, jer mi večeras dolaze dvije dame pa mi treba veća doza!
Dade ona njemu tablete za dvije osobe, kad eto njega drugi dan.
- Imate li možda kremu za ruke? One dvije nisu došle pa sam dobio žuljeve.
Odgovor
Tagovi: natjecanje, vicevima

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114