| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi natjecanje u vicevima do 5 u Humor forumu; 2 Stopiraju Mujo i Haso. Zaustave se dvije djevojke, te ih povezu. Usput se zaustave u šumi i predlože ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 2 Stopiraju Mujo i Haso. Zaustave se dvije djevojke, te ih povezu. Usput se zaustave u šumi i predlože im seks. Kako bi se zaštitile od trudnoće, inzistirale su da Mujo i Haso stave prezervative. Nekoliko mjeseci kasnije rade Mujo i Haso u polju. Upeklo sunce, posao težak, muhe dosađuju, Mujo postao nervozan pa reče Hasi: "Bolan Haso, ja onaj balon skidam, pa makar ona zatrudnila!"
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #22 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 ocjena 3+ Dolazi tip na FER i pita kakav je to faks i da li je težak... uglavnom da bi on studirao i da je zainteresiran. Pa kažu njemu: "Čujte, mi vama izvadimo mozak, spojimo ga na naš komp. i on se vama puni podacima 4-5 godina... Nakon toga, vi dođete po mozak i spremni ste kao dipl.ing." Kaže čovjek: "Ali što da ja radim tih 5 godina bez svog mozga?" "Studirajte ekonomiju!"
__________________ |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Starter | Re: natjecanje u vicevima do 5 ocjena 4 Bili Francuz, Englez i Srbin i oni se takmicili ko ce preplivati Nil a da mu krokodil ne odgrize kurac. Covek bez kurca govorice "c" umesto"s". Prepliva Francuz i na pitanje da li je sve u redu, on odgovori: - Cve u redu. Englez isto odgovori posle plivanja.Dodje red na Srbina. On skoci i prepliva Nil. Upitase ga da li je sve u redu, a on rece: - Sve je u redu. Posle nekog vremena izlazi krokodil i ljutito pita: - Gde je onaj Crbin, majku mu!
__________________ |
| | |
| | #24 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 2 Uciteljica pita djecu: - " Djeco sta znaci rijec OCIGLEDNO ?" Javlja se mali Marko: - " Pa, drugarice uciteljice, evo ovako ... Moj tata vozi MERCEDES, mama vozi OPEL KADET, a baka vozi DZIP - OCIGLEDNO - mi imamo novaca !" - " Bravo, Marko, odlicno si ovo objasnio ! Da vidimo ko se dalje javlja ?" - " Perica ! 'Ajde, Perice, objasni nam ti, sta znaci rijec OCIGLEDNO ?" - " Moja baka svako jutro ide na livadu. Ispod lijeve ruke nosi ALGEMAJNE CAJTUNG, a ispod desne VASHINGTON POST. Uciteljica (zbunjeno): - " I onda, Perice ?" - " Pa, nista. Baba ne zna njemacki, a nema pojma ni engleski - OCIGLEDNO ide srat !!!"
__________________ |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 3+ Intenzivan seksualni život Djeca u školi dobili zadatak da napišu domaću zadaću s temom 'Kako provodim dan kod kuće'. Nastavnica prozove maloga Ivicu da pročita svoju zadaću. - Ja kod kuće živim intenzivnim seksualnim životom... - Stani, stani Ivice - prekine ga nastavnica - kako to misliš "intenzivnim seksualnim životom"? - Znate nastavnice, ujutro se dignem i mama me pita: - Ivice, jesi li oprao zube? - Nisam mama. - Odi operi zube! - Izađem iz kupaone s opranim zubima, a tata pita: - Ivice, jesi li se umio? - Nisam tata. - 'Ajmo na umivanje! - Izađem iz kupaone umiven, a mama pita: - Ivice, jesi li uredio svoju sobu? - Nisam mama. - Hajde Ivice, uredi sobu! - Završim s uređivanjem sobice, a tata pita: - Ivice, jesi li napisao zadaću? - Nisam tata. - Ivice, Ivice.. hajde pisati zadaću! - I tako me jebu cijeli dan!
__________________ |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Dalmacija
Poruka: 116
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 3 šetao zeko šumom i nađe mitraljez. i odluči malo zajebavati medu. dođe do njega i probudi ga -diži se medo! -ma daj pusti me... -RATATATATA diži se!! i što će medo, digne se -sad pleši! -ma daj zeko ne zajebavaj me -RATATATATA pleši!!! i medo zapleše -sad se poseri! -ma kako ću, zeko nemoj... -RATATATATA poseri se!!! i medo se posere -sad pojedi to! -ma zeko molim te nemoj, samo ne to... -RATATATA -KLIK-KLIK-KLIK -pusti medo, ja ću
__________________ Sve što je dobro ili je nemoralno ili ilegalno ili deblja |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 21
Poruka: 2,434
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 5 Tata, reci mi, kako sam se rodio? Dobro sine, znao sam da ćeš me jednog dana to pitati. Evo ovako. Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda dao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om. Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, 9 meseci kasnije nam je stigao zajebani virus... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter | Re: natjecanje u vicevima do 5 ocjena 5 Dođe čovjek u apoteku i kaže: - Dajte mi one tablete za dvije osobe! Kaže apotekarka: - Možete dobiti samo za jednu osobu! - Dajte mi za dvije, jer mi večeras dolaze dvije dame pa mi treba veća doza! Dade ona njemu tablete za dvije osobe, kad eto njega drugi dan. - Imate li možda kremu za ruke? One dvije nisu došle pa sam dobio žuljeve.
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: natjecanje, vicevima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:11.