Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Vicevi i Smiješni Tekstovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi natjecanje u vicevima do 5 u Humor forumu; 4 našla se tri junaka rambo, konan i vuco s namjerom da istjeraju iz špilje strašnog zmaja. prvi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-05-07, 12:46   #41 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Poruka: 3,142
F4U Corsair je stvarno dobarF4U Corsair je stvarno dobarF4U Corsair je stvarno dobarF4U Corsair je stvarno dobarF4U Corsair je stvarno dobarF4U Corsair je stvarno dobarF4U Corsair je stvarno dobarF4U Corsair je stvarno dobarF4U Corsair je stvarno dobarF4U Corsair je stvarno dobarF4U Corsair je stvarno dobar
Re: natjecanje u vicevima do 5

4
našla se tri junaka rambo, konan i vuco s namjerom da istjeraju iz
špilje strašnog zmaja. prvi ulazi rambo, čuje se buka i nakon 10 min izlazi cijeli krvav i kaže: koji strašni zmaj i padne mrtav. nakon toga ulazi konan pod punom ratnom spremom. čuju se krici, buka, lomljava.. i nakon 20 min izlazi konan i kaže: koji strašni zmaj i padne mrtav. Nakon toga ulazi vuco, čuje se neka buka kao pjevanje, zvuk razbijenih čaša...i nakon 3 minute istrčava zmaj i kaže: jebote koja seljačina!
F4U Corsair je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 15:10   #42 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-01-07
Godina: 22
Poruka: 111
iknezo43 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
4

Evo, imao sam ja jednog lika u razredu koji me je provocirao, a mucao je, stoga sam odlučio smislit vic po njemu...

Ide on po gradu i naiđe na mrtvog konja!!! Zove pliciju, zaduženi mu se javi i on kaže: "Pro-n-n-naš-š-šao sa-sam mrtv-o-o-o-mrtvog konja!"
Na to mu zaduženi reće: "Pa dobro, gdje se nalazite?" Na to mu odgovori: "U ul-ul-ul-ul-i-uli-ulic.." *klap* pandur misli da je to zafrkancija i poklopi.
Zove on opet i ista priča. Pa opet i opet. Kada je peti put nazvao, pandur mu kaže: "Dosta mi te je više!!! Jel ti to zajebaješ mene?!?!?!", a on mu na to: "N-n-nisam, NAŠ-ŠAO SAM MRT-MRT-MRTVOG KONJ-NJA!!! Pandur mu na to: "A gdje je?", na što mu on kaže: "E-evo dov-v-vukao sam ga!!!".

Taj vic je stariji od Isusa,sta seres da si ga ti izmislio!
iknezo43 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 16:18   #43 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,434
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: F4U Corsair Pogledaj Poruke
4
našla se tri junaka rambo, konan i vuco s namjerom da istjeraju iz
špilje strašnog zmaja. prvi ulazi rambo, čuje se buka i nakon 10 min izlazi cijeli krvav i kaže: koji strašni zmaj i padne mrtav. nakon toga ulazi konan pod punom ratnom spremom. čuju se krici, buka, lomljava.. i nakon 20 min izlazi konan i kaže: koji strašni zmaj i padne mrtav. Nakon toga ulazi vuco, čuje se neka buka kao pjevanje, zvuk razbijenih čaša...i nakon 3 minute istrčava zmaj i kaže: jebote koja seljačina!
5

Raspravljaju se slikar, doktor i programer šta je bolje imati: ženu ili ljubavnicu. Kaže slikar:
Pa bolje je imati ljubavnicu, to je veće uzbuđenje i veća inspiracija.
Kaže doktor:
Pa bolje je imati ženu, to ti je sigurna veza i stabilnost.
Programer će na to:
Znate šta, momci? Najbolje je imati i ženu i ljubavnicu. Žena misli da si kod ljubavnice, ljubavnica misli da si kod žene, a ti programiraš...
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-07, 03:41   #44 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika čudna_pojava

Datum registracije: 10-04-07
Godina: 21
Poruka: 1,453
čudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz mase

+2

Svake večeri jedan Irac dolazio u kafić u Americi i čim bi zasjeo za šank odmah bi naručio tri pive, ekipi koja stalno dolazi tamo to bilo čudno pa ga upitaju:"Oprostite, ali primjećujemo da svake večeri naručite odmah 3 pive i nakon toga ništa, malo nam je to čudno pa jel nam možete to objasniti"
Irac reče: " Ma to vam je dogovor između nas 3 brata koji svako živi na različitom kontinentu da ćemo svaku večer naručiti i popiti 3 pive tako da se osjećamo kao da smo zajedno u tom trenutku"
I sve je bilo OK dok jedne večeri Irac ne naruči 2 pive, a ekipa koja je znala njegovu priču već počne izražavati sućut misleći da je jedan brat preminuo. A Irac kaže: " Ma ne nije to, nego sam ja odlučio prestat pit"
Odgovori sa citatom
Star 12-05-07, 11:10   #45 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-04-07
Godina: 41
Poruka: 17
DESERTFOX se izdvaja iz mase

3
Dođe čovjek u butik i pita prodavačicu: "Imate li maskirne hlače?". Kaže prodavačica: "Imamo, ali ih ne možemo naći!"
Odgovori sa citatom
Star 12-05-07, 18:38   #46 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,433
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Upoznaju se James Bond i Đelo Hadžiselimović.

-My name is Bond. James Bond.

-My name is Hadžiselimović. Đelo Hadžiselimović. Odabrao Đelo Hadžiselimović.
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 13:10   #47 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 941
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

Djeca u školi moraju nacrtat jednu skladbu.Mali Perica nacrta kurac,a učiteljica ga pita koja je to skladba.Perica:Za Elizu
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 21:58   #48 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-02-07
Poruka: 60
yo_yo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku yo_yo

+3

Šta radiš kada vidiš epileptičara koji se kupao u kadi i dobio epi-napad?
Ubaciš prljav veš!
Star 14-05-07, 23:55   #49 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,691
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

-2

Idu dva policajca po parku i prvi zaviče: "Gle, mrtvi golub!" Drugi gleda gore i kaže: "Gdje? Gdje?"

Kartaju dva policajca. Kaže jedan "šah", a drugi mu
na to reče: "Šta ti je budalo jedna, ne igramo domino."
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 00:02   #50 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Poruka: 12,936
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

3+

Bili Talijan, Francuz i Bosanac i prepirali se, ko na bolji način dovede žensku do ludila.
• Ja počnem da joj ližem ruku, penjem se do vrata, a onda silazim dole. Tada svaka ženska poludi do daske - kaže Talijan.
• Ja joj ližem nožne prste, a zatim sve višlje. Dok dođem do one stvari, ona definitivno otkači - kaže Francuz.
• Ja to prosto, onako seljački, samo guraj-vadi - kaže Bosanac.
• I kada ona poludi? - pitaju ovi Bosanca.
• Pa kad obrišem kurac o zavesu...

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: natjecanje, vicevima

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114