| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi natjecanje u vicevima do 5 u Humor forumu; 4 našla se tri junaka rambo, konan i vuco s namjerom da istjeraju iz špilje strašnog zmaja. prvi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: Okinawa 1945.
Poruka: 3,142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 4 našla se tri junaka rambo, konan i vuco s namjerom da istjeraju iz špilje strašnog zmaja. prvi ulazi rambo, čuje se buka i nakon 10 min izlazi cijeli krvav i kaže: koji strašni zmaj i padne mrtav. nakon toga ulazi konan pod punom ratnom spremom. čuju se krici, buka, lomljava.. i nakon 20 min izlazi konan i kaže: koji strašni zmaj i padne mrtav. Nakon toga ulazi vuco, čuje se neka buka kao pjevanje, zvuk razbijenih čaša...i nakon 3 minute istrčava zmaj i kaže: jebote koja seljačina!
__________________ |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-01-07 Lokacija: Split Godina: 22
Poruka: 111
![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 Citat:
| |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 21
Poruka: 2,434
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 Citat:
Raspravljaju se slikar, doktor i programer šta je bolje imati: ženu ili ljubavnicu. Kaže slikar: Pa bolje je imati ljubavnicu, to je veće uzbuđenje i veća inspiracija. Kaže doktor: Pa bolje je imati ženu, to ti je sigurna veza i stabilnost. Programer će na to: Znate šta, momci? Najbolje je imati i ženu i ljubavnicu. Žena misli da si kod ljubavnice, ljubavnica misli da si kod žene, a ti programiraš... | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,453
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 +2 Svake večeri jedan Irac dolazio u kafić u Americi i čim bi zasjeo za šank odmah bi naručio tri pive, ekipi koja stalno dolazi tamo to bilo čudno pa ga upitaju:"Oprostite, ali primjećujemo da svake večeri naručite odmah 3 pive i nakon toga ništa, malo nam je to čudno pa jel nam možete to objasniti" Irac reče: " Ma to vam je dogovor između nas 3 brata koji svako živi na različitom kontinentu da ćemo svaku večer naručiti i popiti 3 pive tako da se osjećamo kao da smo zajedno u tom trenutku" I sve je bilo OK dok jedne večeri Irac ne naruči 2 pive, a ekipa koja je znala njegovu priču već počne izražavati sućut misleći da je jedan brat preminuo. A Irac kaže: " Ma ne nije to, nego sam ja odlučio prestat pit"
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-04-07 Godina: 41
Poruka: 17
![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 3 Dođe čovjek u butik i pita prodavačicu: "Imate li maskirne hlače?". Kaže prodavačica: "Imamo, ali ih ne možemo naći!"
__________________ "Kad eliminiraš nemoguće, ono što ostane, koliko god nevjerovatno zvučalo, mora biti istina!" Sherlock Holmes |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: natjecanje u vicevima do 5 Upoznaju se James Bond i Đelo Hadžiselimović. -My name is Bond. James Bond. -My name is Hadžiselimović. Đelo Hadžiselimović. Odabrao Đelo Hadžiselimović.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,691
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 -2 Idu dva policajca po parku i prvi zaviče: "Gle, mrtvi golub!" Drugi gleda gore i kaže: "Gdje? Gdje?" Kartaju dva policajca. Kaže jedan "šah", a drugi mu na to reče: "Šta ti je budalo jedna, ne igramo domino."
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 3+ Bili Talijan, Francuz i Bosanac i prepirali se, ko na bolji način dovede žensku do ludila. • Ja počnem da joj ližem ruku, penjem se do vrata, a onda silazim dole. Tada svaka ženska poludi do daske - kaže Talijan. • Ja joj ližem nožne prste, a zatim sve višlje. Dok dođem do one stvari, ona definitivno otkači - kaže Francuz. • Ja to prosto, onako seljački, samo guraj-vadi - kaže Bosanac. • I kada ona poludi? - pitaju ovi Bosanca. • Pa kad obrišem kurac o zavesu...
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
![]() |
| Tagovi: natjecanje, vicevima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:00.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!