| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi natjecanje u vicevima do 5 u Humor forumu; 3+ Vise tri sismisa u spilji i odjednom se jedan okrene zagore! Pita drugi treceg: "sta je ovom?!" ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Godina: 23
Poruka: 184
![]() ![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 3+ Vise tri sismisa u spilji i odjednom se jedan okrene zagore! Pita drugi treceg: "sta je ovom?!" Kaze treci: "nemam pojma, dosad je bio dobro i samo se odjednom onesvjestio!" |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Dalmacija
Poruka: 116
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 4+ Posao Mujo da pomuze kravu. Uzme si stolac, stavi kantu ispod krave, sjedne i pocne musti. Nije to trajalo ni minutu, kad krava udari lijevom nogom srusi kantu i prolije mlijeko. Nađe Mujo neki konopac i zaveze kravi nogu tako da je ne moze maknuti. Sjedne on i nastavi da muze. Zacas se krava uzvrpoljila i s drugom nogom prevrnula kantu. Mujo poludi nace konop i sveze joj i drugu nogu. Sjedne on opet i nastavi musti. No, krava nije imala mira i pocela ga udarati repom. Odluci Mujo zavezati kravi rep ali nikako da nace neki konopac. Sjeti se da ima remen. Popne se na stolac iza krave, uzme remen i pocne vezati rep za gredu na plafonu. Kako se ispruzio da dohvati gredu tako mu spadnu hlace i bas u tom trenutku ulazi susjed Haso i pita ga: -Jeli Mujo, sta to radis?! -Jebem, da ti kazem nesto drugo ne bi mi vjerovao!!
__________________ Sve što je dobro ili je nemoralno ili ilegalno ili deblja |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 4 Ide Mujo cestom, mrak, suma oko njega... Kad od jednom primjeti u grmu nesto malo zeleno, ogromne oci ima. Stane Mujo pa veli: Pozdrav, ja sam Mujo, sa Zemlje, dolazim u miru, ko si ti?? Ja sam lugar Šemso, iz lugarske jedinice Jug i serem, jebem te glupa... veli mali zeleni
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Starter | Re: natjecanje u vicevima do 5 +3 Pita sudija Muju: • Pa dobro, Mujo, kako si uspio da zgaziš njih 52? • Otkazale mi kočnice! • Pa dobro ali baš toliko njih? • Pa u trenutku kad su mi otkazale kočnice na jednoj strani su bili njih dvojica, a na drugoj njih 50 na autobuskoj stanici. • I? • Onda ja razmišljam "Bolje da zgazim ovu dvojicu nego njih 50!" • Pa dobro, kako si onda zgazio sve? • Pa kad sam zgazio onog prvog, ovaj drugi poče da bježi među onih 50...
__________________ |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 22-04-07 Lokacija: Split
Poruka: 74
![]() | 5 Posli škole Ivica pita učiteljicu -Uciteljice moguli ici s vama kuci? -Ivice ne mozes!!! -Ali ja cu plakati,plakati,plakati... -Dobro, mozes Dosli oni pred uciteljicinu kucu -Uciteljice moguli uci u vasu kucu? -Ivice ne mozes!!! -Ali ja cu plakati,plakati,plakati... -Dobro, mozes Dodlo vrime za spavanje -Uciteljice moguli spavati s vama? -Ivice ne mozes!!! -Ali ja cu plakati,plakati,plakati... -Dobro, mozes Nakon 5minuta -Uciteljice moguli staviti svoj prst u vas pupak? -Ivice ne mozes!!! -Ali ja cu plakati,plakati,plakati... -Dobro, mozes -IVICE!!! TO NIJE PUPAK!!! -A nije ni prst ![]() |
| | |
| | #56 (permalink) |
| charolastra | Re: natjecanje u vicevima do 5 3 Šeta zeko šumom i sretne mazgu, pa joj kaže: - Zdravo, ja sam zeko, tko si ti? - Ja sam mazga. - A što je to mazga? - Mazga je kad ti je tata konj, a mama magarac. - Zeko slegne ramenima i ode dalje, pa naiđe na vučjaka: Zdravo, ja sam zeko, a ko si ti? - Ja sam vučjak. - Što je to vučjak? - To je kad ti je tata vuk, a mama pas. - Zeko slegne ramenima i ode dalje. Naiđe konjska muha: - Zdravo, ja sam zeko, a ko si ti? - Ja sam konjska muha. Zeko je pogleda s lukavim smješkom, pa kaze: - Daj me nemoj zajebavat!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #58 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,319
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 3 Kaže sinčić majci: Mama, mama, stiglo je proljeće! Otkud znaš, sine? Eno, visi baba u kupatilu!
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: natjecanje u vicevima do 5 4 Vozili se Mujo i Haso u avionu od Sarajeva do New Yorka.I nakon 15 minuta voznje pilot javlja preko zvučnika da je otkazao jedan motor i da će kasniti 15 minuta. Malo kasnije opet javlja da je otkazao i drugi motor te da će kasniti sat vremena. Malo kasnije javlja da je otkazao i treći motor te da će kasniti tri sata. Nakon toga ustane Mujo revoltirano "Pa šta je ovo, pa ako otkaže i taj 4-ti motor cijelu noć ćemo ostati u zraku"
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: natjecanje u vicevima do 5 4 natjecala se 3 vampira tko ce vise krvi popit u jednom danu..i sad ide jedan dan 1. vampir,vrati se krvav od glave do struka i pitaju ga ovi di si bio..on kaze:vidite vi ono selo tamo?kazu druga dvojica vidimo,ovaj odgovori:e tamo nema vise ni kapi krvi.ide drugi dan 2. vampir i vrati se krvav od glave do pete i pitaju ga ova dvojica di si ti bio?on im odgovori:vidite onaj grad tamo?ovi kazu vidimo,ovaj odgovori:e tamo nema vise ni kapi krvi.i ide treci dan 3. vampir,i vrati se samo sa krvavom facom,i pitaju ga ovi di si ti bio?3.vampir odgovori:jer vidite vi onaj stup tamo,odgovore ova dvojica:vidimo,na to ce 3. vampir:e ja ga nisam vidio! ![]()
__________________ UvIjEk zA AkCijU,NiKaD PrOtIv pOnEkAd SuZdRzAn Al RiJeTkO KaD!!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: natjecanje, vicevima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:33.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
UvIjEk zA AkCijU,NiKaD PrOtIv pOnEkAd SuZdRzAn Al RiJeTkO KaD!!!!