| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Natpisi u Humor forumu; Natpis u cvjecarnici u New Yorku: Posaljite cvijece zeni koju volite - i kad ste vec pri tom ne zaboravite vlastitu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Natpisi Natpis u cvjecarnici u New Yorku: Posaljite cvijece zeni koju volite - i kad ste vec pri tom ne zaboravite vlastitu zenu! U egipatskom restoranu: Sluzimo popodnevni caj u svako doba noci. U izlogu opticara u Chicagu: Ako ne vidite ono sto zelite, dosli ste na pravo mjesto. Ploca na zidu automehanicarske radionice: Vozite uvijek tako da vam prije istekne vozacka dozvola nego zivot! Plocica u izlogu restorana u Glasgowu: Trazi se pomocni radnik za pranje posudja i dvije konobarice. Natpis u radionici licioca i dekoratera: Popravljamo sve sto ste uradili kao sam svoj majstor. Natpis na parkiralistu krematorija: Odavdje nema izlaza. U fotografskom ateljeu: Tamna komora za ljubavnike. Sve se razvija brzo. Na straznjem dijelu dugog slepera na auto cesti: Ovo je moj kraj. Nemojte da bude i vas! Na WC-u: Zbog popravka kotlica, ova ce prostorija biti zatvorena u ponedjeljak. Obavite danas sve sto mozete! Na izlogu mljekarne u Helsinkiju: Danas nema mlijeka. Pod danas mislim sutra, jer sam to napisao jucer. U pariskoj krcmi: Pijanci koji izlaze dok se soba vrti, cine to na vlastiti rizik. Na oglasnom stupu u Kopenhagenu: Prodaje se pekara. Velika pec. Sadasnji je vlasnik u njoj vec sedam godina. U uredu odvjetnika za razvode: Muskarac koji misli da je inteligentniji od svoje supruge, ozenjen je pametnom zenom. |
| | |
![]() |
| Tagovi: natpisi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:59.