| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi (Ne)adekvatni riječnik u Humor forumu; Do uprave je doslo saznanje da neki zaposleni u nasim poduzecima upotrbljavaju neadekvatan rjecnik pri komunikaciji s kolegama, dobavljacima i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | (Ne)adekvatni riječnik Do uprave je doslo saznanje da neki zaposleni u nasim poduzecima upotrbljavaju neadekvatan rjecnik pri komunikaciji s kolegama, dobavljacima i klijentima. U skladu sa poslovnom politikom tvrtki i nastojanjem za ostvarivanjem certifikata ISO 9001, elaboriran je slijedeci kodeks u ophodjenju sa gore spomenutima. Pod A su izrazi koje treba upotrebljavati, dok su pod B oni koji su izricito zabranjeni: -------------------------------------------------------------------- A: Nisam bas siguran da je takvo nesto moguce. B: Nemoj me jebat'!!! A: Nevjerojatno !!! B: Uuuuuuuu jeeeeeebooooooo teeeeeee! A: Moram reci da nisam previse zabrinut zbog te cinjenice. B: Ma, boli me kurac za tim! A: Ja nisam sudjelovao u tom projektu. B: Kak'e veze ja imam s tim sranjem!? A: Biti ce tesko planirati taj posao. B: Nek' se s tim jebe 'ko 'oce, ja necu!!! A: Da. Sigurno cu to zavrsiti na vrijeme. B: Mamu vam vasu., al ste me naguzili! A: On nije detaljno upoznat s tim poslom. B: Jebem mu mater nesposobnu! A: "Oprostite..." B: Eeeeeeeeej .. A: "Oprostite gospodine..." B: "Aaaaaalooooooo gazda !!!" A: Oni nisu zadovoljni rezultatima posla. B: O, jeb'o im pas mater! A: Bojim se da vam ne mogu pomoci kolega. B: Ma, laaaaaaaaagaaaaaaanoooo mi popusi... A: Obozavam izazove. B: Pas mater, opet su me naguzili! A: Napokon su shvatili koliko vrijedis. B: Kol'ko si kurtona stavio prek glave dok si se uvlačio? A: Trenutno sam zauzet. B: Ahaaa, jel da ti jos i popusim? A: To cu ti uciniti kad pronadjem slobodan trenutak. B: To cu ti uciniti na sveto nikada, kad na vrbi rodi grozdje i u tjednu koji ima 3 cetvrtka, al sve zajedno... |
| | |
![]() |
| Tagovi: neadekvatni, rijecnik |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:25.