Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Vicevi i Smiješni Tekstovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Novi vic o Hrvoju iz BB - a u Humor forumu; ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-09-07, 13:30   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-01-06
Godina: 19
Poruka: 220
niksy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku niksy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku niksy
Re: Novi vic o Hrvoju iz BB - a

Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 20:20   #12 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 753
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

molio bih da se ne šalite na račun hrvoja... on je moj idol, kako je samo ponosno rekao da je gay, ah...

zamislite da gregor dođe na croportal, pa sledio bi se od ovakvog ''humora''

zar nije dovoljno da je otišao iz hrvatske, stvarno ste bez srca i tolerancije...

hrvoje, ja sam uz tebe, izdrži do kraja, čekam te...

zajebavam se, nisam bispić, al moj dečko je
Apoljon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 21:12   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Nije mi jasno jel se ti šališ ili si ozbiljan
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 22:09   #14 (permalink)
dežurni spammer XD

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,183
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: ludiabra Pogledaj Poruke
Nije mi jasno jel se ti šališ ili si ozbiljan
mislim da je ozbiljan

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 22:13   #15 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,758
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: Apoljon Pogledaj Poruke
molio bih da se ne šalite na račun hrvoja... on je moj idol, kako je samo ponosno rekao da je gay, ah...

zar nije dovoljno da je otišao iz hrvatske, stvarno ste bez srca i tolerancije...

samo sam malo podebljao
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 22:13   #16 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,459
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Apoljon Pogledaj Poruke

Makni se dalje od Hrvoja gade, najprije kopiraš avatar po meni a sad bi mi i Hrvoja oteo. Svinjo jedna bestidna... Nađi si svog Dirk Digglera
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 22:23   #17 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 753
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

a gregor kao nije dovoljno dobar !?!?!

prvo jadniku slomiš srce a sad bi i hrvoju, ne, ne

hrvoje je pristojan dečko, prepristojan za tebe, udalji se, dovoljno si štete napravio
Apoljon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 22:29   #18 (permalink)
dežurni spammer XD

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,183
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

apoljon hrvoje 2

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 21:07   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-02-08
Godina: 17
Poruka: 41
TheChoosen1 se izdvaja iz mase

stanari govori vam big brother-big brother vam oduzima 5000 kn sa racuna jer je hrvoje krao svijece iz ducana
TheChoosen1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrvoju, novi, vic

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113