| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi O Hrvoju iz bb u Humor forumu; pa mozda i sam prizna tko je ,kad nebude vise mogo izdrzat Koje je najdraže zanimanje Hrvoju iz BB-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-06-07 Godina: 21
Poruka: 782
![]() | O Hrvoju iz bb pa mozda i sam prizna tko je ,kad nebude vise mogo izdrzat ![]() Koje je najdraže zanimanje Hrvoju iz BB-a? -Turoperator. Provedena je anketa medjuu gayevima u Hrvatskoj. - Biste li proveli noc s Hrvojem iz BB-kuce? 99 posto je odgovorilo - nikad više!! Koji je najdraži nogometaš Hrvoja iz “Big Brothera”? Rakiti?... Koji je Hrvoju iz “Big Brothera” najdraži lik u seriji “Naša mala klinika”? -Dr. Guzina. Koja je razlika izmedu BB Hrvoja i Titanica? Titanic nije bio kitolovac. Koji je BB Hrvoju omiljeni atleti?ar? Tyson Gay. Koja je najdraža knjiga Hrvoju iz BB-a? “Tisu?u i jedna no? s Ali-Babom i 40 hajduka” Koja je razlika izme?u Hrvoja iz “Big Brothera” i autobusa? Autobus prima 56 ljudi, a Hrvoje 70. Koja je najdraža Hrvojeva utrka? Tour de France. Koja je najdraža krema hrvoju iz "BB-ku?e"? Pa vazelin. Koji je BB Hrvoju najdraži reklamni slogan? “Dostupan 0-24” Koji je najdraži otrov Hrvoju iz Big Brothera??? -Arsen Koji je najbolji datum za Hrvoja iz “Big Brothera”? 1.drugog i 2. prvog! Hrvoje želi za ro?endan lutku Kena. Barbie mu se ne svi?a. Zašto ?Više se voli igrati tu?im pišom , hehehe Zašto je BB Hrvoje kao mali bio zlo?est? ?uo je da zlo?esta djeca “dobe po guzi”. Koja je najomiljenija pjesma Hrvoja iz Big Brothera? Vratit ?e se Ivan s tisu?u momaka! Vi?e stanar Big Brothera mami: - Mama, danas sam imao svoje prvo seksualno iskustvo! Mama ?e ponosno: - I? Kako je bilo? -Odli?no, samo me malo boli guza! Koju ?e pjesmu Hrvoje naj?eš?e pjevati u Big Brother ku?i? -Daaaa me ‘o?e Stipe... |
| | |
![]() |
« O plavušama
|
Kletve »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:03.