| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi O plavušama u Humor forumu; Ušle plavuša i crnka u lift u svojoj zgradi kad tamo ona kontrolna tabla sa dugmićima prekrivena spermom. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-05-07 Godina: 17
Poruka: 103
![]() | O plavušama Ušle plavuša i crnka u lift u svojoj zgradi kad tamo ona kontrolna tabla sa dugmićima prekrivena spermom. I crnka će: "Eh jesu ovi naši susjedi bezobrazni i vulgarni" Plavuša uzme malo na prst, lizne i kaže na to: "Nisu ovi iz naše zgrade" Razgovaraju dvije plavuše. Da li ti se puši nakon seksa? upita prva. Vjeruj mi ne znam. Morat ću sljedeći put pogledati! Idu dvije plavuše ulicom. Jedna kaže drugoj : - Noćas će biti jebade. Osjećam miris sperme u zraku. Na to će druga : - Ma nije to ništa, to sam ja samo podrignula. Naručuje plavuša u kafiću votku, pa opet votku... pa dvadesetu votku. Uđe grupa vojnika te ju izjebu onako mrtvu pijanu svi odreda. Drugi dan opet dođe plavuša u kafić. Konobar pita: - Votku? - Ma dupli viski, poslije votke me boli pička. Zašto je Bog dao plavušama 2% mozga više nego konjima? Da ne bi srale po ulici za vrijeme parada. Zašto je plavuša dobila otkaz iz banke sperme? Saznalo se da pije na poslu. Što plavuša radi s raširenim nogama ispred radijatora? Vlaži zrak. Zašto plavuša dobro puši? Zato što ima vakuum u glavi! Što je rekla plavuša kad su joj rekli da ima vakuum u glavi? Bolje i to nego ništa. Zašto plavuša ne doji bebu? Zato što dobije opekotine kad podgrijava mlijeko. Zašto plavuša ne puši na ulici? Da ne bi oderala koljena. Što se dogodi kad dvije plavuše trče jedna prema drugoj? Razbije se ogledalo Kakva je razlika između plavuše i momka? Plavuša ima više sperme u sebi. Zašto plavuša mijenjaju pelene djeci samo jednom mjesečno? Na paketu je pisalo: Do 10 kg Zašto plavuše imaju noge? Da ne ostavljaju sluzave tragove iza sebe. Zašto je tako malo plavuša gimnastičarki? Čim naprave špagu zalijepe se za pod. Što dobiješ kad okreneš plavušu naopačke? Crnku kojoj smrdi iz usta. Što kaže plavuša kad zatrudni? Nadam se da nije moje... Zašto plavuša ima kockaste cice? Zaboravila je izvaditi silikone iz kutija. Zašto se plavuše ne vole udavati? Zato jer im se ne isplati zbog jedne kobasice uzimati cijelu svinju Koji je naziv za dvije plavuše u tangama? Bitange! Što kaže mama plavuši kad plavuša izlazi u grad? Ako do 10 ne budeš u krevetu, vrati se kući. Koja je razlika između 10 kokoški i 3 plavuše? 7 Zašto zid puca kad se plavuša nasloni na njega? Zato jer pametniji popušta. Kako se zove presađivanje mozga plavuše u glavu policajca? Presipanje iz šupljeg u prazno. Jučer sam napravila test trudnoće - pohvali se plavuša prijateljici. - I jesu li bila teška pitanja? Radila plavuša na kiosku. Dođe frajer i pita: - Prezervativ molim? - Za ovdje ili za ponijet doma? - pita plavuša. Prvi plavušin bračni tjedan: "Muž mi je u petak donio kokoš i rekao: lijepo je spremi za nedjelju. Nisam baš znala što kokoši nose nedjeljom, ali našla sam lijepu haljinicu......" - Haso, što misliš zašto je Bog stvorio plavuše ovako lijepe? - pita Suljo. - Da bi se mi muškarci zaljubili u njih! - A zašto ih stvori ovako glupe? - Da bih se one zaljubile u nas. KAKO PLAVUŠA RJEŠAVA KRIŽALJKU? 1. najzdravije piće (4 slova) 2. telefonski poziv (3 slova) 3. grad u Italiji (3 slova) 4. vrsta životinje sa kućicom (3 slova) 5. nije gladan (3 slova) 6. vidi sliku (5 slova) 7. ženin brat (5 slova) 8. neizlječiva bolest (4 slova) 9. dragi kamen (4 slova) 10. dio pribora za jelo (3 slova) 11. žensko dijete (3 slova) 12. najmanji troznamenkasti broj (3 slova) 13. mjera za težinu (4 slova) 14. svečano odijelo (4 slova) 15. hladno oružje (3 slova) 16. neizlječiva bolest (3 slova) 17. kokošji proizvod (4 slova) 18. zajednica muškarca i žene (4 slova) 19. mužjak vrane (6 slova) 20. mjera za dragocjenost (5 slova) 21. sestrin muž (3 slova) 22. morski greben (2 slova) 23. inicijali pjesnika Jesenjina 24. zlato 25. kisik 26. stanovnik Tirane (7 slova) 27. doživljaj pri spavanju (3 slova) 28. dio kupatila (4 slova) PIVO ZVR TRS PAS JEO JESAM JOSIP SMRT MILI ZUB ONA 000 UTEG CRNO TOP KAP JUHA STAN VRANAC NOVAC IVO MG PJ ZL K TIRANIN SEX VODA Toliko od mene(za sada).
__________________ Take this away!I can kill you if you get to close! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: O plavušama Plavušino pismo sinu Dragi sine, Pišem ti ovo pismo kako bi znao da ti pišem. Ako dobiješ ovo pismo, znači da je dobro stiglo. Ako ga ne primiš, javi mi, tako da ti ga ponovo pošaljem. Pišem sporo, jer znam da sporo čitaš. Neki dan je tvoj otac pročitao u novinama da se po statistikama većina saobračajnih nezgoda događa 1km udaljeno od kuće, tako da smo se nedavno i mi preselili malo dalje od kuće. Kuća je prelijepa, imamo čak i veš mašinu, ali ne znam da li radi. Jučer sam stavila veš da se pere, povukla vodu i veša više nije bilo... Ovdje vrijeme i nije tako loše. Prošli tjedan samo je dva puta padala kiša - prvi put je trajalo 3 dana, a sljedeći put 4. U vezi one jakne koju si želio, tvoj ujak Pjer mi je rekao da ako ti je budemo slali da skinemo dugmad, pošto su dosta teška, jer to bi više koštalo, tako da smo skinuli dugmad i stavili ih u džep. Napokon smo sahranili tvoga djeda: pronašli smo njegovo tijelo kada smo čistili kuću. Bio je u ormaru od onog dana kada je pobjedio dok smo se igrali skrivača. Prije nekoliko dana eksplodirala je boca od plina u kuhinji: tvog oca i mene je izbacilo van kroz prozor. Koji osjećaj! Nakon toliko godina, otac i ja smo izašli van zajedno. Pošto već spominjem tvoga oca - dobio je novi posao! Jako je ponosan. Ispod njega se nalazi oko 500 ljudi... Zaposlili su ga na gradskom groblju. Održava travnjak. Tvoja sestra Julia, znaš ona koja se udala za svog muža.. napokon je rodila! Ne znamo još spol, tako da ne znam da li si postao tetka ili ujak... ako bude curica tvoja sestra će ju zvati po meni... Čini mi se malo čudno da svoju kćerku zove "mama". Tvoj rođak Pol se oženio. Po cijeli dan se moli pred ženom, jer je djevica. I da znaš da više ne viđamo tvoga Ujaka Isidora, onoga koji je umro prošle godine. A da ne govorim o tvom bratu Zanou. On je grozan. Zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali ključevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao iz vozila. Katastrofa! Dobro sine, neću ti napisati adresu, jer ne znam koja je. Obitelj koja je ovdje prije nas živjela, uzela je kućni broj sa zida i ponijela ga sa sobom. Ako vidiš Margarit, pozdravi je, a ako ju ne vidiš, nemoj joj ništa govoriti. Mama koja te voli, Andrea PS: Htjela sam ti poslati nešto para, ali sam već zatvorila kovertu. ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: O plavušama Došla plavuša kod urara promijeniti bateriju na satu. Urar će plavuši: Curo draga, ovaj sat nema bateriju, on ide na navijanje. Plavuša potom vikne: - Hrvatskaaaa ! , Hrvatskaa ! Hrvatska !
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
![]() |
| Tagovi: plavus ama |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:27.