| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi O Sloveniji u Humor forumu; Puzzle Upozorenje na omotu EU puzzli : "Roditelji, oprez! Djeca ispod 3 godine bi mogla progutati Sloveniju!"... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: O Sloveniji Dosao Janez Jansa u posjetu Britanskoj kraljici i postavio joj pitanje kako joj je uspjelo da tako dugo i uspjesno vlada i kako joj je uspjelo da bude k tome i omiljena medju Britancima. "Pa to je doista jednostavno."- rece kraljica."Okruzena sam inteligentnim savjetnicima." Jansa se zamisli: "A kako znate da je savjetnik inteligentan?" " Ah, postavim im zagonetku i ako odgovore na nju onda su u redu."- kaze kraljica i pozove batlera: "Pozovite mi Georga Browna, molim vas." Nakon par minuta pojavi se Sir George Brown. "Izvolite Vase Visocanstvo..." "Odgovorite mi George: Vasi roditelji imaju dijete. Ono nije vas brat niti vasa sestra. Tko je to?" "To sam ja Vase Visocanstvo."- odgovori George. "Izvrsno, George! Hvala Vam George." "Eto, vidite gospodine Jansa.To radim jednom mjesecno sa svima. To je tajna mog uspjeha." J. Jansa se zamisljen vrati u Ljubljanu, pozove Dr Dimitrija Rupela i upita ga: "Recite mi Dimitrij: Vasi roditelji imaju dijete ali ono nije vas brat nit vasa sestra. Ko je to?" Dr. Rupel se zamisli i nakon pet minuta kaze Jansi: "Mozete li mi dati nekoliko sati da razmislim, premijeru?" "O da, svakako!" Rupel se povuce u kancelariju , nazove Dr.Danila Turka i pita ga. " Vasi roditelji imaju dijete ali ono nije vas brat nit vasa sestra. Ko je to?" "Pa to sam ja!"-kaze Turk. Rupel odmah ode kod Janse i kaze mu: "To je Dr. Danilo Turk, premijeru!" "Ne Rupel. To je George Brown!"
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #14 (permalink) |
| charolastra | Re: O Sloveniji ![]() mislim slika je užas ali...
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: O Sloveniji Koja je najkraća romantična priča na svijetu? Šetao se mladi bračni par slovenskom obalom... ---------------------------------------------------- Kako slovenac mijenja brzine dok vozi? druga, treća, četvrta, austrija.. ----------------------------------------------------- Zašto je u sloveniji zabranjeno pušenje? jer dim smeta austrijancima...
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: sloveniji |
« Male misli
|
Tantra iz Srbije »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:42.