| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi oglas :lol u Humor forumu; (... dramatični oglas pokradenog vlasnika Zastave, jednostavno se mora pročitati!) Ukradena Zastava 128 Što ne uze onu Vektru ili onog BMW-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-06-08
Poruka: 1,248
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oglas :lol (... dramatični oglas pokradenog vlasnika Zastave, jednostavno se mora pročitati!) Ukradena Zastava 128 Što ne uze onu Vektru ili onog BMW-a od narko-dilera iz ulaza do moga? Kako li je samo upali, kad ja verglam po 10 minuta? Jel' ti crkla guma, k'o meni pre 2 dana? Dabogda i ti crko! Jesi li uključio grejanje kroz haubu, jer se sajla pokidala? Dabogda se i ti ohladio! Dokle si stigao sa one 3 litre u rezervoaru... nadam se do prve bandere, ruka ti se osušila!Jel' te zaustavio saobraćajac što nemaš prednji desni žmigavac, nek ti polomi obe noge pendrekom! Jesi se nasluš'o muzike na onom jadnom produvalom zvučniku? Dabogda ti Mitar Mirić pevao do kraja života, jer tu kasetu ne mogu da izvadim još od proletos, kad je moj glupi i bandoglavi kum zaglavio unutra. Cigaru upali na auspuh, majke ti ga spalim, pošto upaljača nema!!! Ispod desnog sedišta imaš dugme kojim možeš da prespojiš bobinu, da ti je ne bi ukrali...!Kad opali vrućina, ti stavi rukavice, jer se skida ono crno govno oko volana, crna te voda izbacila! Pazi da ti ne polome brisače! Imaš stare, potrošene (rezervne) u gepeku. Kočnicu pritisni dvaput brzo ili jednom, al' do daske, iako bih ja želeo da ne zakočiš na vreme... Ako neko vidi krem Zastavu 128, 1996. godište, a izgleda bar 15 godina starija, registracija BG 192-523, neka je polije benzinom i zapali! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 13-03-09 Lokacija: Šuma Striborova Godina: 23
Poruka: 819
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: oglas :lol evo par komada ![]() 1) Tražim odraslog pijanog klauna za 30. rođendan "Trebamo odraslog pijanog klauna koji je dobar u opijanju i pravljenju gluposti. Ne mora izvoditi nikakve trikove, samo da je s nama i pije k'o smuk. Mi ćemo kružiti po barovima i želimo klauna koji će nas pratiti i žestoko piti. Čak se ne mora ni družiti s nikim, samo piti." 2) Pačja maska "Gumena maska za cijelu glavu, stara, izblijedjela na bijelom pernatom dijelu od uporabe i skladištenja. Hej, pa stavio sam je na moju veliku glavu, znači da se može." 3) Stolica Ralpha Nadera "Da, tako je. Ralph Nader, vječiti kanididat stranke Zelenih za američkog predsjednika, MOŽDA je sjedio u baš ovoj stolici." "Upotrebljavana je u njegovu izbornom stožeru u Washingtonu dok je nisam kupio na Craigslistu prije nekoliko mjeseci. Ima lijepu crvenu, komunističku presvlaku i sjajni crni%
__________________ A Đe je Pero?? |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:11.