| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi oklada u Humor forumu; Muškarac govori dječaku: "Ako ja na ovaj papir napišem koliko točno kila imaš, ti mi daješ 50 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | oklada Muškarac govori dječaku: "Ako ja na ovaj papir napišem koliko točno kila imaš, ti mi daješ 50 kn, a ako ne napišem ja tebi dajem 50 kn. Dječak pogleda okolo, i vidi da nema nigdje vage, pa pristane, misleći što god ovaj napiše on će reći da ima više ili manje kila. Na kraju dječak je morao platiti 50 kn. Kako je muškarac dobio okladu ? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: oklada Ja znam, al znam da će mi Kiki izbrisat post ak pogodim... jel tak Kiki?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: oklada Napisao je na papir ovaj tekst: "koliko točno kila ima"
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: oklada Teško, ali moguće...
| | |
![]() |
| Tagovi: oklada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:08.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje