| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi pasulj hehe u Humor forumu; Malo je dug ali pocitajte do kraja >> >> Jednog dana upoznala sam jednog divnog gospodina I zaljubila ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| wayward | pasulj hehe Malo je dug ali pocitajte do kraja ![]() >> >> Jednog dana upoznala sam jednog divnog gospodina I zaljubila se. Kada >> je postalo jasno da cemo se uzeti, odlucila sam da prestanem da jedem >> pasulj. >> Nekoliko meseci kasnije, na moj rodjendan, pokvario mi se auto dok >> sam se vracala kuci s posla. S obzirom da sam zivela na selu, pozvala >> sam muza i rekla mu da cu kasniti, jer sam morala da odpesacim kuci. >> Iduci tako, uz put sam naisla na jednu malu krcmu iz koje se sirio >> miris pasulja i ja jednostavno nisam mogla da odolim. Posto sam imala >> pred sobom da prepesacim jos milje i milje, predpostavila sam da cu >> se putem osloboditi svih nuspojava dok ne stignem kuci. Usla sam u >> krcmu i za cas posla sam ''sredila'' tri porcije pasulja. Kada sam >> nastavila da pesacim, potrudila sam se da oslobodim sav gas. >> Kada sam stigla, moj muz je bio radostan sto me vidi i veselo je rekao: >> ''Draga, imam iznenadjenje za veceru!'' >> Zatim mi je stavio povez preko ociju i odveo me do stolice za stolom >> za veceravanje. Sela sam, i bas kad je hteo da mi skine povez, >> zazvonio je telefon. Naterao me je da mu obecam da necu dirati povez >> dok se ne vrati, i otisao da se javi. >> Pasulj koji sam pojela je jos uvek radio i pritisak je postao >> nepodnosljiv, tako da sam iskoristila priliku dok se moj muz ne >> vrati, nagla se na jednu stranu i 'pustila' jedan. Ne samo da je bio >> glasan, nego je i smrdeo kao kada kamion s djubrivom, prolazeci pored >> pilane, pregazi tvora. Uzela sam salvetu s krila i zustro oduvala >> smrad. Zatim sam se nagla na drugu stranu i odvalila jos tri. Smrad >> je bio gori od kuvanja kupusa. Naculivsi usi na telefonski razgovor u >> susednoj sobi, nastavila sam ovako da nizem narednih nekoliko minuta. >> Zadovoljstvo je bilo neopisivo. Kada je pozdravljanje preko telefona >> oznacilo kraj moje slobode, ucinila sam jos nekoliko brzih kruznih >> pokreta salvetom da razduvam sve, vratila salvetu na krilo i uz >> osecaj zadovoljstva i olaksanja, spustila ruke na krilo. >> Lice mi je sigurno odavalo najneviniji moguc izraz kada se moj muz >> vratio i izvinuo sto se tako dugo zadrzao. Pitao me jesam li virila a >> ja sam ga uverila da nisam. U tom trenutku, skinuo mi je povez i >> dvanaest gostiju koji su sedeli za stolom u glas je >> uzviknulo: ''Srecan rodjendan!!!'' Pala sam u nesvest.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
![]() |
| Tagovi: hehe, pasulj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:50.