| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Pismo D.Šukera iz Koreje i Japana 03.06.2002. u Humor forumu; Pismo iz Koreje i Japana 03.06.2002. > Danas smo imali slobodan dan pa smo odlucili malo prosetati travnjakom. &... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Pismo D.Šukera iz Koreje i Japana 03.06.2002. Pismo iz Koreje i Japana 03.06.2002. > Danas smo imali slobodan dan pa smo odlucili malo prosetati travnjakom. > Nisam mogao ne primjetiti kako lijepu travu imaju ovi na Dalekom Istoku. > Toliko lijepu, da smo svi odlucili malo prileci i uzivati u njenoj ljepoti. > Onda je netko rekao da bi se mogli malo i igrati, a jedan moj prijatelj > predlozio je da trazimo djetelinu s 4 lista. Tko je prvi nade, njegova je. > Svi smo se slozili jer nam se ta igra ucinila zanimljivom, a i pravila su > bila dosta jednostavna. Nakon nekog vremena nam je dosadilo igrati ovu igru, > zato sto nismo mogli pronaci niti jednu djetelinu, iako su neki tvrdili da > su ih vidjeli. Ja nisam. Poslije smo poceli spontano trckarati i bilo nam je > lijepo sve dok neki meksicki turisti nisu otkrili ovo prekrasno izletiste. > Bili su uzasni. Vikali su, trcali, uglavnom, ponasali se kao djeca. Mi smo > se samo htjeli odmoriti, uzivati u prirodi. Strasno sam se razljutio kad je > moj prijatelj pao preko jednog Meksikanca i razderao koljeno. Poceo je > plakati, a meni ga je bilo zao. Nisam se ipak usudio nista prigovoriti, jer > tko zna, mozda su bili pijani. A ja se ne volim tuci. Na kraju je dosao neki > stricek, ja mislim da je cuvar ovog prekrasnog parka i uljudno nas zamolio > da izademo, jer da on mora zatvoriti i da dodemo u subotu. Mi smo prihvatili > poziv za subotu, ali ako nam moze obecati da nece biti meksickih turista. > Rekao je da nema problema, da dolazi samo manja grupa talijanskih turista. > Prihvatili smo, jer znamo da su talijani pristojni kad dodu kod nas na more. > Poslije smo otisli u hotel u kojem smo odsjeli i gledali televiziju. Neces > vjerovati, bili smo na televiziji, u dnevniku, i svi smo se od srca > nasmijali. Stvarno su smijesni ovi kosooki. Naime, tvrdili su na televiziji > da smo se izgubili. A ja znam da nismo, jer ja sam u svojoj hotelskoj sobi i > pisem ti ovo pismo. Vidimo se uskoro! > Uvijek tvoj > Davor Suker >
__________________ *********************** ICQ#243-136-464 & GmailTalk ![]() * Be yourself no matter what they say ..* |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Pismo D.Šukera iz Koreje i Japana 03.06.2002. :rofl Di si to izvuko?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: 03062002, dsukera, japana, koreje, pismo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:59.

Di si to izvuko?