| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Pismo dragoj djevojci! u Humor forumu; Primio sam tvoje pismo u kome mi pišeš da je za tebe je- dini život bio u mom zagrljaju. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Pismo dragoj djevojci! Primio sam tvoje pismo u kome mi pišeš da je za tebe je- dini život bio u mom zagrljaju. Kažeš da su ti uspomene iz banje najveličanstvenije. Slažem se. Verujem da ću te je- dnom jos držati u zagrljaju. Voljet ću te, jer ti ćes mi tre- bati dok mi traje snaga. Sijećaš li se, kad si mi svoje no- ve pijesme pjevala i očarala me. Kad si svoje ruke u zanosu bo- žice obavila oko mog tijela grčevito, a kada je ku- ći trebalo poći, bila si sva slatka, kao da je viječni tvo- rac ulazio u tebe. Tvoja lijepa, mlada, jedinstvena pi- toma glavica bila je u mojim rukama, tvoja čista dusa dijevoja- čka navela me na strašan zanos i ljubav sam pro- matrao našu kao najveći ukras i pro- bao na sve moguće načine. Ali, sad je sve prošlo pa se je- dnom, zauvijek odreci mene. Zašto očajavas? Nisi ostavljena se- bi sama. @ sada pročitajte svaki drugi red ![]()
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Pismo dragoj djevojci! A LoLčina ovo je super fakat. Ja gledo koji ce kurac glupo pismo ko i svako drugo ljubavno dosadno... a ono... ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Pismo dragoj djevojci! Citat:
![]() E ovo pismo je prejebena fora ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pismo dragoj djevojci! @ budem se ja potrudil da bude još toga! ![]() @ tek sam se učlanil!
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
![]() |
| Tagovi: djevojci, dragoj, pismo |
« Pravilnik o radu
|
Posalica »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:56.

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!