| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Pismo iz Amerike! u Humor forumu; > >Ne mozemo jos da konfirmujemo nas dolazak ovog ljeta, > >ali kako sada stvari stoje, izgleda da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-07-05
Poruka: 402
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | > >Ne mozemo jos da konfirmujemo nas dolazak ovog ljeta, > >ali kako sada stvari stoje, izgleda da cemo morati > >kanselovati tikete koje smo bukirali, jer nas ubi > >morgidz za taun haus sto smo kupili. > >Doduse, za tikete imamo, ali ne mozemo skupiti za > >prezente svima vama, dajdzi i ostaloj familiji. A > >jebiga, bez toga ne ide da dolazimo jer necemo da nas > >smatraju za nekakve pankove, kao sto su pricali za > >Seju i njegove kad su svojima donijeli po 100 dolara, > >kako su fukara i kako nista nisu uradili u Ameriki. > > > >Mi tako necemo. Jal' dolazimo kao hadzije jal' nikako. > >Zato smo se i dogovorili da sejvujemo sto mozemo vise > >i da sve odlozimo za sljedeci vekejsn. > > > >Inace, mi zivimo dosta dobro. Ja radim ful tajm i jos > >dva part tajma, a Razija je nasla i treci part tajm > >preko vikenda, ali smo dobro uskladili sihte pa mozemo > >da se vidjamo svakog drugog vika. Mozda je to malo > >nezgodno za Dzesiku, ali njoj placamo dej ker poslije > >skole, a odatle je uzima bejbi siterka i dovodi kuci > >na spavanje. Ona, iako je mala, konta da mi ovoliko > >radimo za njeno dobro i da ovako mora sve dok ne > >otplatimo morgidz. Svaki fri tajm koristimo da budemo > >sa njom, pa smo je tako last samer (ili to bjese > >pretproslog?) vodili cijeli dan na Grejt Lejks. Kupili > >smo joj i hot dog i ajs krim i od tada stalno svima > >prica kako joj je bilo bjutiful. Ja imam dosta posla > >oko taun hausa - katujem travu, cistim atik i nekako > >ugrabim par sati dnevno da sredjujem bejsment jer > >hocemo da ga rentamo i tako povecamo inkam. Kao sto > >vidite, da je lako - nije, ali kad je covjek hard > >vorker i kad dobro isplanira skedzual moze na sve > >stici. > > > >Ja sam lijepo dotjerao liniju na 130 paunda, pa se > >neki nasi kokuzi odavde segace da sam se osusio zato > >sto puno radim i spavam samo cetir sata, ali to je > >samo zato sto su oni dzelos na mene, a i ne znaju da > >ja uvijek ugrabim bar 45 minuta slipa u sabveju. > >Covjeku vise i ne treba, a i to je samo prvih 25-30 > >godina, dok ne otplatimo morgidz, a poslije cemo > >dauzivamo. Sve je lako kad imas svoj target. > > > >Cuo sam da Sejo i ove godine ide za Bosnu. Jebiga, > >moze mu se kad vec deset godina cuci na velferu i jos > >razvozi picu za kes, a zena mu otvorila bjuti salon u > >stanu pa ove nase guske navalile ko nezdrave na her > >kat u nje. Ali, sta im vrijedi kad ne znaju da > >investuju nego sve spiskaju na putovanja i neke druge > >stjupid seme. Zato ce sav zivot biti fukara koja > >rentuje svoj apartment, a mi imamo properti i sejving > >akaunt u banci. > >On stalno mejk fan od mene i prica okolo kako sam ful > >i ne znam da zivim. Ali polako, doce maca na vratanca > >i njegovog apartmenta! Ja sam vec obavijestio Revenju > >Kanada o njegovim biznisima, pa cu ga pitati kako se > >zivi kad bude poceo placati taksu za sve ove godine. A > >to sto on misli kako mi ne znamo da zivimo, malo se > >zajebo! Skoro svaki satrdej uvece ja i moja Raza > >popijemo kejs piva – onaj mali od siks. Doduse, ona > >popije samo jedno zato sto mora na najt sift od devet, > >ali se zato ja rileks i smazem sve ostalo jer u sandej > >radim tek od osam ujutru. > > > >Zato, kad ga vidite nemojte vjerovati sta prica jer on > >nije covjek za rispekt. To je rizon sto vam nisam > >poslao dolare po njemu, jer znam da ce reci da sam > >goljo i da grabim samo za sebe. Vi znate da to nije > >zbog toga, nego zato sto sam temporari short, ali i to > >je samo dok ne otplatimo morgidz, prvih 25-30 godina. > >Poslije cemo svi da uzivamo. |
| | |
![]() |
| Tagovi: amerike, pismo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 12:33 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Pismo D.Šukera iz Koreje i Japana 03.06.2002. | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 05-05-04 19:22 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:30.