| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Pismo nesudjenog mladozenje!!! u Humor forumu; Ako je več bilo jebiga blaž Na zalost nisam ozenjen, doduse bio sam zarucen, ali do svadbe nije doslo, evo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pismo nesudjenog mladozenje!!! Ako je več bilo jebiga blaž Na zalost nisam ozenjen, doduse bio sam zarucen, ali do svadbe nije doslo, evo ZASTO! Na Novu godinu htio sam zarucnici pokloniti rukavice, koje bih jo poslao zajedno sa pismom. Medjutim, u prodavaonici sam sreo kolegicu sa faksa koja je kupovala gacice. Nespretna je prodavaica je zamijenila pakete, tako da je kolegica uzela rukavice, a ja sam zarucnici poslao gacice. SAD ZAMISLITE MOJU ZARUCNICU POD NOVOGODISNJOM JELKOM KAKO OTVARA POKLON I CITA PISMO! EVO SARDZAJA PISMA: Dugo sam razmisljao kako da te razveselim i dokazem svoju ljubav. Zadnji put sam kona€no primijetio sto ti nedostaje, pa ti saljem u paketu. Zelim ti da u njima provedes ugodne trenutke. Zelio sam ti kupiti vunene, ali u njima bi se znojila, sto sam zapazio kod kolegice i prodava€ice. Probao sam ih na jednoj i na drugoj pa sam ih jedva skinuo. Ali - ubrzo €e prolje€e, pa ih ti onda koliko mi je poznato ne nosis. Htio sam ti kupiti kozne sa narodnim vezom, ali sam se u zadnji €as sjetio da u njima ne bi mogao opipati ono zbog €ega te zelim zaprositi. Kupio sam, namjerno takve koje se lako skidaju, ako se zuri tebi i drugima. Ne zaboravi ih ponijeti kada ideš u fino drustvo. Ne€e dugo biti ciste jer ljudi imaju prljave ruke, a ti sa mnogima kontaktiras. Ako ih zelis o€istiti, odi do mog prijatelja, znas onog o kojem sam ti ve€ pri€ao jer on je ve€ iskusan u tim stvarima. VOLI TE TVOJ LJUBLJENI... |
| | |
![]() |
| Tagovi: mladozenje, nesudjenog, pismo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:45.