"Postovani,

Veoma me je obradovalo Vase pismo u kome me obavestavate da mi se kamata na kredit povecava.

Moju veliku radost nije mogla da pokvari ni vest, da je doslo do negativnih kretanja na medjunarodnom trzistu kapitala.

Posebno mi je zadovoljstvo sto ja kao pojedinac sa svojim skromnim doprinosom (citaj EUR 10) mogu da omogucim budjenje na trzistu kapitala, odnosno da promenim kretanja iz negativnog trenda u pozitivni. I to na svetskom trzistu.

To budjenje, kako me obavestavate, dovesce (malo) sutra, do smanjenja kamatne stope. Ne prepadajte me i ne kvarite mi zadovoljstvo.

Sva ova moja radost nije nista naspram moje srece da je Raiffeisen Banka ostvarila profit koji se meri milijardama evra i neke druge zesce valute u prvih sest meseci 2008.

Ovim putem Vam se obracam ne da bih Vam se zahvalio na cestitki, vec da vam predlozim da mi podignete kamatu za jos koji procenat, zasto 20%, kada mozete 30 ili 35%. Mnogo bi mi znacilo.

Takodje mozete da mesecno odrzavanje racuna od danas naplacujete ne RSD 150,00 nego RSD 15.000,00.

Vasa razvojna i poslovna mastovitost je za svaku pohvalu. Imate toliko divnih izmisljenih troskova koje nam uredno naplacujete.

I onda, ko ne bi bio zadivljen.

Uveren sam, i uskoro ocekujem novi zahtev za nove troskove, naknade, provizije i sl.

Eeeeee, sta sve propustaju oni koji nisu zaduzeni kod Vase krasne Banke?

Sve ovo mozete da uradite, ali samo jedno Vas molim: "Nemojte od mene traziti da Vas RAZUMEM sto mi povecavate kamatnu stopu"

Srdacan BEEEEEE od jos jedne osisane ovce iz Vaseg velikog tora!"