| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Pitanja o Hercegovcima u Humor forumu; 1. P: Kada Hercegovac nosi crne carape ? O: Kad je na tajnom zadatku. 2. P: Sta Hercegovac dobije kad se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 53
![]() | Pitanja o Hercegovcima 1. P: Kada Hercegovac nosi crne carape ? O: Kad je na tajnom zadatku. 2. P: Sta Hercegovac dobije kad se rodi ? O: Plan Zagreba ispod jastuka. 3. P: Kakav je Hercegovac kada se posere? O: Izvan sebe. 4. P: Kakav je Hercegovac kada ugazi u govno? O: Svoj na svome. 5. P: Kakav je Hercegovac kada ne sere sedam dana? O: Pun sebe. 6. Tri najgore kletve Hercegovcu su: 1. Dabogda ti dijete ne vidjelo Zagreba! 2. Dabogda ti mobitel imao dvojnika! 3. Dabogda ti zena oprala carape sa sarenim rubljem! 7. Zasto Hercegovac i Zagrebcanin idu zajedno u opstinu? Zagrebcanin zna gdje je opcina, a Hercegovac sve u opstini. 8. P: Zasto ce u buducnosti raditi uske mercedese ? O: Zato da Hercegovci mogu oba lakta drzati na prozoru. 9. P: Tko je najsiromasniji Hercegovac? O: Onaj koji sam pere auto. 10. P: Zašto Hercegovce pokopvaju u lijesove s rupama? O: Da crvi mogu povracati kroz njih. 11. P: Kako ces prepoznati Hercegovca? O: Lako! Naprijed ima grude, pozadi siroki brijeg a u glavi posusje! 12. P: Kad Hercegovac pere ruke, prije ili poslje pisanja? O: Za vrijeme pisanja 13. P: Znate li sta je to: Hercegovac,Hercegovac,Hercegovac... O: DRVORED !! 14. P: Kako HERCEGOVAC muci muhu? O: Stavi je u teglu, poklopi poklopac, i jede govno ispred nje.. 15. P: Kad Hercegovka nosi smece ? O: Kad je trudna. 16. P: Kada se u Zapadnoj Hercegovini proda najvise aparata za brijanje? O: Za osmi mart. 17. P: Zasto tvornica carapa Zagreb proizvodi bijele carape s crnom tackom. O: Da Hercegovci znaju, kad se tacka ne vidi da treba oprati carape! 18. P: Zasto Hercegovci ne vole Papu ? O1: Zato jer ima vecu kucu od svakog od njih. O2: Zato jer ima mercedes na sprat. O3: Zato jer je cijeli u bijelom. 19. P: Kako bi izgledao Zagreb da Hercegovcima svijetle oci? O: Kao Las Vegas! 20. P: Kako bi se zvala Opatija da je nasele Hercegovci? O: Marlboro! 21. P: Koja je razlika izmedju Hercegovca i toalet - papira? O: Nikakva, povuces jednog idu svi! 22. P: Sto Hercegovac nosi na svecani dan? O: Svecanu trenerku. 23. P:Kako prepoznati Hercegovca pedera? O:Nosi bijele hulahopke. 24. P: Sta je vrhunac bjede u Zapadnoj Hercegovini? O: Kada skutoru rodi duvan a zena mu pusi komsijin 25. P: Zasto Hercegovac ne smije ici bos kroz sumu O: Da se ne primi 26. P: Sto je razlika izmedju Hercegovca i raka? O: Rak moze biti dobrocudan! |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Pitanja o Hercegovcima Citat:
ovo je teški
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| next best thing | Re: Pitanja o Hercegovcima moja cura je hercegovka,a ja ću imat duuuuug život,zašto?Zato što će mi svaki dan bit ko godina ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Pitanja o Hercegovcima masa toga je izokrenuta iz viceva o ciganima, srbima. i čegasve ne... strava
__________________ > next level < |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-11-05
Poruka: 220
![]() | Re: Pitanja o Hercegovcima Jedan dobar dio tih 'šala' je neumjesan. Ono sa trudnoćom i govnima stvarno nema smisla. Evo, i ja se znam šaliti: P:Zašto hercegovac drži komad špeka na mobitelu? O: Da ga balije ne mogu prisluškivati. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja o Hercegovcima neznam dal imate ovaj ali: zašto je hercegovac naručio uski mercedes? da obje ruke može stavit kroz prozor
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #10 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 41
![]() | Re: Pitanja o Hercegovcima Citat:
Citat:
Nope..kada je hercegovac zbunjen? Kad mu konačno rodi duhan, a žena i dalje ide pušit kod susjeda.. Kako od '91 zovemo Zagreb? - Herceg Novi!! Zašto je u Bosni više pedera nego intelektualaca? Zato što im lakše ide u guzicu nego u glavu:rofl: A da cigani ne ostanu zanemareni: Koji je najbolji doktor za cigane?? odgovorite sami ![]()
__________________ Znatiželja ubila mačku. Mačka ima devet života. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: hercegovcima, pitanja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:07.

ovo je teški