| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi pjesmice o vječnoj ”ljubavi” zeta i punice u Humor forumu; hehe -Idem kući, ori se ulica Il’ su đukci il’ stigla punica. -Blago Bogu kad punicu nema zato nema na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,545
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pjesmice o vječnoj ”ljubavi” zeta i punice hehe -Idem kući, ori se ulica Il’ su đukci il’ stigla punica. -Blago Bogu kad punicu nema zato nema na nebu problema. -Ne idite punicama blizu krezave su al’ krvavo grizu. -Punica mi k’o uvela ruža samo bocka a miris ne pruža. -Punica se neće ispovijedat da me može do groba ujedat. -Punica mi kod kćeri gosutuje pasa nemam a lavež se čuje. -Punica mi čudo od čovika jedna glava, stotinu jezika. -Pucaj grome punicu pogodi pa me mojih muka oslobodi. -Sveti Petre pozajmi mi ključe pa da smjestim punicu u vruće. -Kad bi bir’o punicu il’ sidu nebi’ znao šta bih izabrao. -Kad punica iz posjete ode sunce grane, lijepe li slobode. -Ne znam Bože što bi treb’o skrivit da me kazniš sa punicom živit. -Kad bih mor’o sa punicom živit mog mi posta skočio bi s mosta. -Moj je punac k’o paćenik živi od svih zmija baš s kobrom da živi. -Ženit ću se od Čemerna dalje da ne gledam punicine žvalje. -Daj mi Bože što mi majka želi a ne ćem’ se punica veseli. -Oj punice al’ si mi ljepota kad s’ ogledaš i špiglu sramota. -Sve dok nisam punicu vidio nisam znao kak’ sam sretan bio. -Mala moja ako pođeš za me ne dovodi u kuću mi mame. -Kad punica svojoj ”šćeri” krene Boga molim da nogu iskrene. -Oj punice draga si mi i ti al’ mi ipak nemoj dolaziti. -Oj punice k’o Boga te molim što si dalje sve te više volim.
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubavi, pjesmice, punice, vjecnoj, zeta |
« Oglasi
|
Sex dijeta »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:15.

Grijesiti je ljudski ...