| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi policija u Humor forumu; gle ti njih, izvan zakona :rofl... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: policija Ja kad nekad idem bicikom nekud vidim policija nit ima upaljena svjetla nit daje žmigavac ni ništ...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: policija Je al ja im biciklom pobjegnem ne mogu oni tuda di ja mogu biciklom ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: policija LOLcina, slusajte sada ovo: po autoputu (zaobilaznici) od Grobnika prema Rijeci ide nabrijani auto (vjerojatno pobjegao sa 402StreetRace-a ) za njim motor policijski, zatim BMW policijski, i ona rijecka Honda Accord (presretac) za BMW-om. I juriskaju tako oni auto putom, bas me zanima da li su ga uhvatili.....
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: policija To bi Ameri helikopterima riješili
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-06-05
Poruka: 279
![]() | Re: policija Ne,panduri nisu redardirani to je jebeno preblaga riječ! Oni su jebena geska priride,to se desava kad se pare brat i sestra! A da nije bilo ovog nesretnog rata vecina pandura bi radila na svojem starom poslu tj. pometala bi cestu! Al jebat ga,sad i za smetlara trebas nekakvu diplomu! |
| | |
![]() |
| Tagovi: policija |
« Faca
|
ima gladnih??? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Policija | fat_boy_slim | Humor | 2 | 24-10-05 15:57 |