| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi poznati o sexu u Humor forumu; Poznati o seksu Znate taj pogled kojega Vam upucuje žena, kad ima želju za seksom. Ja takoder ne znam. Steve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| next best thing | poznati o sexu Poznati o seksu Znate taj pogled kojega Vam upucuje žena, kad ima želju za seksom. Ja takoder ne znam. Steve Martin Seksualni odnos podsjeca na igranje bridža. Ako se nema dobrog partnera, to je bolje imati dobru ruku. Woody Allen Prema mojem mišljenju, seks je jedna od najljepših, najprirodnijih i najzdravijih stvari, koja se može kupiti novcem. Tom Clancy Biseksualizam udvostrucuje tvoje šanse za rendes u subotu uvecer. Rodney Dangerfield Dozvoliti feministiknjama da odlucuju o seksu, to je kao i poslati psa na ferije u Kinu. Matt Barry Seks je jednim od devet razloga za reinkarnaciju. Ostalih osam se ne racuna. George Burns Žene umiju odglumiti orgazme. Zato muškarci znaju odglumiti cijeli brak. Sharon Stone Moja se djevojka uvijek smije za vrijeme seksa. Bez obzira na to što upravo cita. Steve Jobs Cini mi se, da moja mama nije spoznala ironiju kada me nazivala kurvinim sinom. Jack Nicholson Clinton je lagao. Muškarac može zaboraviti gdje je parkirao automobil, ili gdje stanuje, ali nikada nece zaboraviti oralni seks, cak i ako je bio loš. Barbara Bush A, da! "Razvod". Ta rijec potjece od latinske rijeci "išcupati muškarcu jaja kroz novcanik". Robin Williams Ženama treba razlog za seksualni odnos. Muškarcima jedino treba mjesto. Billy Crystal Prema najnovijim istraživanjima, žene tvrde da im je manje neugodno kad se svlace pred muškarcima, nego kada to cine pred ženama. Kažu da su žene prekriticne, dok su istovremeno muškarci - jasna stvar - uobicajeno zahvalni. Robert De Niro. Imamo novi problem u medicini. Lijecnici alarmiraju, da su mnogi muškarci alergicni na prezervtive. Posljedica je, da se kod nijh pojavljuju vece otekline. No, i u cemu je tu problem? Dustin Hoffman U magazinima za muškarce nema mnogo savjeta, jer muškarci misle: "Znam što radim. Samo mi pokažite kakvo golo tijelo." Jerry Seinfield Razumijete, problem je u tome da mi je Bog dao mozak i penis, ali krvi samo toliko da napaja jedno od toga. Robin Williams.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
![]() |
| Tagovi: poznati, sexu |
« ivica
|
tegla krastavaca »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:14.