Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Vicevi i Smiješni Tekstovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Prije i poslije u Humor forumu; Prije: 2 puta dnevno. Poslije: 2 puta mjesecno. Prije: ti me ostavljas bez daha. Poslije: ti me gusis. Prije: ne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-10-07, 08:50   #1 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Poruka: 6,922
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan
Prije i poslije

Prije: 2 puta dnevno.
Poslije: 2 puta mjesecno.

Prije: ti me ostavljas bez daha.
Poslije: ti me gusis.

Prije: ne prestaj...
Poslije: ne pocinji!

Prije: groznica subotom uvecer.
Poslije: nogomet srijedom uvecer.

Prije: pitam se sta bi radio bez nje.
Poslije: pitam se sta radim s njom.

Prije: eroticno.
Poslije: neuroticno.

Prije: jucer smo ono radili na kaucu.
Poslije: jucer sam pobjegao od nje i spavao na kaucu.
fat_boy_slim je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 08:53   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,461
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: Prije i poslije

E al zakaj kod ljudi uopće dođe do toga?
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 08:59   #3 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Poruka: 6,922
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

zato jer uđu u monotoniju, letargiju, uniformnost...nazovi to kako hoćeš
po mom skromnom mišljenju tek tad bi trebalo početi biti zanimljivije, veselije, interesantnije jer ste otvoreniji jedan prema drugom, povjerenje je veće, zajednički cilj imate (barem bi ga trebali imati)

ali ovo je diskusija za drugo mjesto, a ovo je humor
fat_boy_slim je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 09:37   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke

Prije: 2 puta dnevno.
Poslije: 2 puta mjesecno.

Prije: ti me ostavljas bez daha.
Poslije: ti me gusis.

Prije: ne prestaj...
Poslije: ne pocinji!

Prije: groznica subotom uvecer.
Poslije: nogomet srijedom uvecer.

Prije: pitam se sta bi radio bez nje.
Poslije: pitam se sta radim s njom.

Prije: eroticno.
Poslije: neuroticno.

Prije: jucer smo ono radili na kaucu.
Poslije: jucer sam pobjegao od nje i spavao na kaucu.
Vjerojatno tako i postane gotovo uvijek.
Ja osobno ne pristajem na kompromise, vjerujem da kad nešto jako želiš, to onda i dobiješ. Ja želim u ljubavnom životu bajku i dajem ju, a ne surovu realnost koja je svugdje drugdje. Muškarac mora stalno osvajati svoju djevojku.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 09:46   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Muškarac mora stalno osvajati svoju djevojku.
Ma šta ne reče, srećo moja
Šta ste vi Bogom dane i ispale mi na oko da vas ja (čuj ovo) MORAM stalno osvajati?!
Zasto mi vas moramo osvajati, zasto to nije obrnuto ili uzajamno? Vi ste nesto bolje od nas?!

da se razumijemo, osobno znam dosta parova gdje je to osvajanje uzajamno, a ne gdje ona čeka ko princeza na zrnu graška da joj dođe ljubić sa novim načinima kako ju privoliti da mu da pićke. Jebo vas patak, ko da je od zlata hoćete da se trudimo oko nje.
E jes me uzrujala sada jojjjjj
Oggy je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 10:11   #6 (permalink)
Banned

greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Stvarno ne znam sa čime sam te uzrujala...
Svašta.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 10:13   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Pa quotao sam ti
Oggy je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 10:39   #8 (permalink)
Banned

Onda budi gotovan.

Meni je jako važno da me muškarac ne uzima zdravo za gotovo, da stalno postoji onaj žar za mnom u njemu. A ne da nam komunikacija postane: Kako je bilo na poslu, dobro jutro, laku noć.

E sad, što čovjek smatra trudom i osvajanjem, to zna jako varirati.
Mene osobno ništa materijalno ne fascinira, na ručku ili večeri ne znam dal sam triput u životu bila s dečkom, to mi je čak i odbojno, osjećam se nelagodno na takvim mjestima.
Ali šetnjice, kino, izražavanje osjećaja, trud u krevetu, zagrljaji, izleti, slatki i iskreni sms-ovi...
To nikad ne smije prestati.

Mislim da si se okomio na potpuno krivu osobu.
Ili si od onih koji sjede za tv-om i naređuju hladno curi što da radi a u krevetu "drkaju u picu". Ili se ne daj Bože bojiš iskazivati osjećaje. To mi je fuj.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 10:57   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Pa da krenem

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Onda budi gotovan.
Ako ćeš ti biti gotovanka bit ću i ja. Mislim, ko te šiša ako imas stav da tebe netko MORA osvajati cijelo vrijeme.
Citat:
Meni je jako važno da me muškarac ne uzima zdravo za gotovo, da stalno postoji onaj žar za mnom u njemu. A ne da nam komunikacija postane: Kako je bilo na poslu, dobro jutro, laku noć.
Pa čuj, da si Marlyn Monroe u muškarcu će se ugasiti žar za tobom ako se ponašaš prema njemu sa stavom: "On mene mora osvajati cijelo vrijeme". Znaš, i mi muški imamo osjećaje, treba i nama koji put reći da nas volite, cijenite i da imate još uvijek žar prema nama

Citat:
E sad, što čovjek smatra trudom i osvajanjem, to zna jako varirati.
Mene osobno ništa materijalno ne fascinira, na ručku ili večeri ne znam dal sam triput u životu bila s dečkom, to mi je čak i odbojno, osjećam se nelagodno na takvim mjestima.
Ali šetnjice, kino, izražavanje osjećaja, trud u krevetu, zagrljaji, izleti, slatki i iskreni sms-ovi...
Slažem se, ali ja sam zapeo za tvojom tvrdnjom da muškarac mora cijelo vrijeme osvajati svoju dragu. Ma hajde molim te...a ti kao ne moras cijelo vrijeme osvajati njega?!

Citat:
Mislim da si se okomio na potpuno krivu osobu.
Mozda jesam, ali ne svojom krivnjom
Citat:
Ili si od onih koji sjede za tv-om i naređuju hladno curi što da radi a u krevetu "drkaju u picu".
A jesi ti jedna od onih sto žele da im dragi cijelo vrijeme iskazuje osjecaje kako ih vole, žele, cijene, ali kada treba malo uzvratiti te osjećaje onda su hladne k'o špricer?
Ja sa svojim gore stavom nisam rekao da naređujem curi hladno šta da mi radi nego govorim da ne zelim da ja postanem onaj kome ce cura govoriti sta da ja njoj radim. Jebi ga, jednostavnije je onda uzeti dildo. Em čkomi cijelo vrijeme em te jebe bas onako kako ti zelis. Govorim figurativno, ne mislim doslovno da ti tako trebas postupiti
Citat:
Ili se ne daj Bože bojiš iskazivati osjećaje. To mi je fuj.
Mislim da ovdje ima dosta clanova koji mogu reci o meni bas suprotno

Da završim, ja ne govorim da nema potrebe da muški cijelo vrijeme osvajaju svoje družice. Ne, upravo suprotno, trebaju to raditi, ali to treba biti uzajamno. Trebaju i zenke cijelo vrijeme osvajati svoje alpha mužjake...

Stay beautiful
Oggy je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 11:09   #10 (permalink)
Banned

Samo jedno pitanjce: Gdje si li ti to izvukao da se cura ne treba truditi?
Ja sam samo rekla da se muškarac treba truditi. I još sam rekla da ja trud uzvraćam.
Ma da, skužila sam već da samo čekaš da nešto napišem što bi mogao izvrnuti.
Stay ugly
Nisam ni pročitala cijeli post jer je agresivan.

p.s.: to mi je tako kukavički, a puno puta sam to primijetila na forumu, kad mi se usprotive ljudi iz nekih razloga i onda kao pozivaju ostale da im se pridruže.

+ nemoj se uvrijediti ali ja tebe odavno smatram curicom, ne znam zašto, na takav način pišeš. U početku si bio puno bolji.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: poslije, prije

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103