| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Prije i poslije u Humor forumu; Citat: Pravi autor: ciaos Samo jedno pitanjce: Gdje si li ti to izvukao da se cura ne treba truditi? Ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,045
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prije i poslije Citat:
btw, obožavam filmove gledati u kinu ![]() | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Prije i poslije Jebiga legendo, znaš ga posrat i to je to... P.S. Ja sam odustao davno oko tog truda i tih pizdarija... i pozivam sve da mi se pridruže! Budeš ono što jesi i zbogom, ne želim se umiljavat nikome, i ide mi na živce kada to neko radi sa mnom... ispa sam par puta papak zbog tih pizdarija i više se neću trudit... nek se trude oko mene! Al ovo je tebala biti igra... ![]() edit: a vi gledači (kokice) jučer ste uništili dobru temu, di se dalo nasrat svakakvih gluposti... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,792
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prije i poslije 2 ciaos: Jebote ti stvarno uzrujala. ![]() Curica - neka, ja to smatram dobrom vrlinom pošto ne želim se kačiti sa nikime na forumu. Nisam takav tip koji želi biti zakačen sa nekime. Kažem što mislim, prihvatim mišljenje sugovornika i to je to. Ne da mi se trančirati i razglabati jer ne to vodi nikuda, samo se bezveze dižu tenzije. Ostalo neću više kometirati u duhu ne svadjanja. Stay baeutiful ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,045
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prije i poslije ciaos, ovo je mladog gospodina malo ubolo u oko...riječi MORA ima prilično snažno značenje ako si već tako napisala onda da si samo dodala "kako i žena mora stalno osvajati svog muškarca" mislim da bi ovo sve završilo na zezanciji zar ne? ![]() EDIT: bravo mali oggy ... ciaos, pa vidi kako je dobar i ne želi nikog uvrijediti ... ma buci buci buci mali oggice ![]() ![]()
__________________ Citat:
![]() ![]() Zadnji Uredio fat_boy_slim : 26-10-07 u 11:46. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,872
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prije i poslije A da je netko slučajno rekao da se oboje trebaju truditi, biste se složili a ne ovako 'zajapurili'... ali ovo je ipak humor pa "što ste mi oboje smišni" ![]() Ima puno toga, nije samo monotonost ili zasićenje- uvijek se na putu nađe hrpa 'nagaznih mina', o kojima vi ni ne razmišljate (većina ljudi ne razmišlja dok ne stanu na neku od njih)...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: poslije, prije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:32.