| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi prometni policajac u Humor forumu; Vozi se covjek 120 na cesti gdje je ogranicenje 60. Murjak ga halta, ovaj stane sa strane i dodje murjak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | prometni policajac Vozi se covjek 120 na cesti gdje je ogranicenje 60. Murjak ga halta, ovaj stane sa strane i dodje murjak do vozaca i kaze mu: prometnu i vozacku molim. Vozac: nemam. Murjak: kako to mislite, nemate? pa morate imati dokumente sa sobom. Vozac: ne, nemam. Murjak: pa dajte malo bolje pogledajte, mozda vam je u pretincu. Vozac: kojem pretincu? Murjak: pa tam onom, ispred suvozaca. Vozac: a tamo, ne, nije, tamo drzim pistolj. Murjak: pistolj??? kakav pistolj? Vozac: pa s kojim sa ubio punicu: Murjak: a gdje vam je punica? Vozac: pa tu iza u gepeku, raskomadao sam je na nekoliko dijelova. I sad murjak sav iznerviran, misleci kako je vozac neki krvnik, pozove specijalce, inspektora..... Svi dolete za par minuta, i na kraju kad su ga opkolili, inspektor dodje do vozaca pazljivo i kaze mu da otvori pretinac da izvadi pistolj. Vozac: kakav pistolj? u pretincu? pa tamo su mi dokumenti. I izvadi on dokumente i da ih inspektoru. Inspektor: pa kolega nam je rekao da nemate dokumente, da imate pistolj s kojim se ubili punicu, da ju imate u gepeku... A vozac ga prekine: Je je, sigurno vam je rekao da sam vozio 120..... ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: prometni policajac Sto posto... čuo sam to već negdje... jako dobra fora...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: policajac, prometni |
« Hoću AIDS
|
Tata i sin »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi o policajcima | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 12-05-04 22:43 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:14.

nema sta!