| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Read & weap u Humor forumu; Citat: Gogy je napisao: Citat: Demon-Hunter je napisao: nemam komentara Pa šta onda komentiraš da bi ti imao šta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |||
| V.I.P. Član | Re: Read & weap . Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |||
| | |
| | #18 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Read & weap . Neeee... ne znam koji je bolji od kojeg... ovo sve o Vukovaru I ono gdje mali napiše na ploču C program I onaj znak o oštrim rubovima Al najbolje mi je ipak ovo gdje mali treba napisat 500 puta da neće bacat papirnate avione po učionici, kak se neko tak šta može sjetit he he Svaka čast!!!
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Read & weap . Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
![]() |
| Tagovi: read, weap |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:51.

iako mi je dobar i onaj letak za kurvu

I onaj znak o oštrim rubovima