| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Riječnik stranih riječi u Humor forumu; aerobik - bik koji leti; aloja - kreten koji sam sebe zove na telefon ;barakuda - izgubljena Zagorka ; Bermuda - medvedja jaja ;bezbolan - zabranjeno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| next best thing | novi riječnik aerobik - bik koji leti; aloja - kreten koji sam sebe zove na telefon ;barakuda - izgubljena Zagorka ; Bermuda - medvedja jaja ;bezbolan - zabranjeno govoriti bosanskim naglaskom ;bosti - imenovanje šefa ; Burundi - žedni Zagorac ; cizmica- mala macka koja jede sir ; donacija - sjediti u društvu nacista ; fukara - seksualno ugrožena papiga ; gorila - Los Angeles u plamenu ; herpes - gospodin pas ; Kabul - Dalmatinac koji slici na bika ; kajdanke - Zagorac koji ne razumije njemacki ; karanfil - ljubitelj Gorana Karana ; katran - macka u bijegu ; kreten- skupina od deset žaba ; licemjeri - estetski kirurzi ; Meksiko - reci nekome da je mekušac ; Nagasaki - egzhibicionistica po imenu Saki ; nebuloze - razocarani Zagorac ; nemati - otac ; obala - la i la ; pesimistican - tajanstveni zagorski pas ; petak - ak ak ak ak ak ; pigment- svinja s okusom mentola ; poniženi - darovati supruzi malog konja ; Pusic - "mackica" ; repatica - ptica koja pjeva Eminema ; romanticar - pripadnik romskog naroda koji proucava antiku ; rotkva - crvena patka ; Somalija - tisucu lisica ; transparent - tvrtka za prijevoz roditelja ; trijumf - tri djevice ; ustanova - plasticna operacija usana
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... Zadnji Uredio pharaoh : 01-02-06 u 20:10. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Riječnik stranih riječi RJEČNIK STRANIH RIJEČI aerobik - bik koji leti aloja - kreten koji sam sebe zove na telefon barakuda - izgubljena Zagorka Bermuda - medvjeđa jaja bezbolan - zabranjeno govoriti bosanskim naglaskom bosti - imenovanje šefa Bremen - Srbin Burundi - žedni Zagorac čizmica- mala mačka koja jede sir donacija - sjediti u društvu nacista fukara - seksualno ugrožena papiga gorila - Los Angeles u plamenu herpes - gospodin pas Kabul - Dalmatinac koji sliči na bika kajdanke - Zagorac koji ne razumije njemački karanfil - ljubitelj Gorana Karana katran - mačka u bijegu kreten- skupina od deset žaba licemjeri - estetski kirurzi Meksiko - reći nekome da je mekušac Nagasaki - egzhibicionistica po imenu Saki nebuloze - razočarani Zagorac nemati - otac obala - la i la pesimističan - tajanstveni zagorski pas petak - ak ak ak ak ak pigment- svinja s okusom mentola poniženi - darovati supruzi malog konja Pusić - "mačkica" repatica - ptica koja pjeva Eminema romantičar - pripadnik romskog naroda koji proučava antiku rotkva - crvena patka Somalija - tisuću lisica transparent - tvrtka za prijevoz roditelja trijumf - tri djevice ustanova - plastična operacija usana
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Riječnik stranih riječi @ Kabul - Dalmatinac koji sliči na bika Ahahaha ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: Riječnik stranih riječi nebuloze - razočarani Zagorac :rofl: :rofl: Svi su dobri al ovaj mi je najjači !!!
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: rijeci, rijecnik, stranih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:41.

barakuda - izgubljena Zagorka