| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Rječnik pojmova u Humor forumu; SAJB AUTOBUS – vozilo koje ide dva puta brze kad trcite za njim nego kad sjedite u njemu PULOVER – odjevni prednet ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,461
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rječnik pojmova SAJB AUTOBUS – vozilo koje ide dva puta brze kad trcite za njim nego kad sjedite u njemu PULOVER – odjevni prednet koje mora nositi dijete kad je mami zima Ples – vertikalna frustracije horizontalne zelje Ekonomist – ekspert koji ce znati sutra zasto se ono sto je predvidio jucer nije dogodilo danas Ginekolog – osoba koja radi tamo gdje se drugi zabavljaju Intelektualac – osoba koja je u stanju misliti 2 sata na drugo osim na seks Migrena – najvise upotrebljavana kontracepcija kod zena BRAK – zajednica u kojoj dvoje ljudi rijesavaju probleme koje ne bi imali da su ostali sami Zubar – madjionicar koji vam stavlja u usta dio onoga sto vam je izvukao iz dzepa Pesimist – optimidt koji ima iskustva Programer – osoba koja na neobjasnjiv nacin rijesi problem za koji nisi ni znao da ga imas Psiholog – osoba koja gleda ostale kad u prostoriju udje lijepa zena Budilica – instrument izmisljen da bi budio one koji nemaju malu djecu Zvijezda – osoba koja cijeli zivot tesko radi da bi bila poznata a zatim nosi velike tamne naocale da ju nitko ne prepozna Pulover mi je najžešći ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Rječnik pojmova ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,923
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rječnik pojmova ● Amomaksija – seksualno uživanje u parkiranom autu. ● Aksilizam – masturbacija penisa o pazuho. ● Dendrofilija – spolni nagon prema drveću. ● Lakrifilija – uživanje u partnerovim suzama. ● Laliofilija – spolno uzbuđivanje koje potiče održavanje javnih govora. ● Mizofilija – spolni nagon prema prljavim osobama. ● Nanofilija – sklonost prema niskim, malim partnerima. ● Odontofilija – fetiš na zube. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:03.