| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Šalji dalje u Humor forumu; Ja sam Đurđa iz Garešnice. Imam 74 godine i nemam zube. Molim Vas, proslijedite ovu poruku najmanje 13,252,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Šalji dalje Ja sam Đurđa iz Garešnice. Imam 74 godine i nemam zube. Molim Vas, proslijedite ovu poruku najmanje 13,252,831,216 ljudi na Gmailu ne bi li meni ponovno narasli mliječni zubi. Prije 2 mjeseca Ljutko iz Našica je ignorirao ovu poruku. Nakon 2 dana žirafa mu je kod Virovitice sjela na netom kupljeni auto i potpuno ga uništila. Jure iz Kaštela je također ignorirao ovu poruku. Sljedeći dan divovska girica mu je kod Čiova odgrizla testise. Možda je zgodno napomenuti da je i Ante Gotovina ignorirao poruku... Prije odlučujuće utakmice za EURO, svi engleski igrači i izbornik McClaren također su dobili poruku. Sami zaključite jesu li je ignorirali... S druge pak strane Štef iz Čakovca je odmah poruku poslao dalje, sljedeći dan prodao je rekordnu količinu krumpir a urlajući zagrebačkim ulicama "KRUUUMPIIIRA". Još jednom Vas molim da pošaljete ovu poruku svim svojim znanim i neznanim kontaktima na Gmailu, jer s Đurđom se nije za igrati... ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Šalji dalje E jbg, gdje da ja sad nađem 13,252,831,216 ljudi na Gmailu? Što ako mi se sad nešto dogodi? Sve si ti kriv fbs ![]() ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Šalji dalje A dupli accounti na gamilu? To nisi računao, jelda? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:39.