| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi samoozljeđivanje-primjeri u Humor forumu; trijezan i priseban opalio glavom o banderu,metalnu, odzvanjalo.... par dana poslije.. trijezan i priseban opalio glavom o stup sa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-03-07 Godina: 22
Poruka: 86
![]() | samoozljeđivanje-primjeri trijezan i priseban opalio glavom o banderu,metalnu, odzvanjalo.... par dana poslije.. trijezan i priseban opalio glavom o stup sa znakom autobusnog stajališta,metalni, nije odzvanjalo... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Slavonija Godina: 18
Poruka: 1,499
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: samoozljeđivanje-primjeri u bozicno vrijeme izasao ja u disko i tako...napio se sta cu...odjednom priđe mi jedna picka s kojom se znam od prije i u prenesenom znacenju kaze da hoce malo akcije........ja uzicao kljuceve od auta od frenda...i tako idemo mi van prema autu, drzimo se za ruke....a ja budala pijana poskliznuo se na led i puff na leđa, a nju orusim na sebe..............nisam se mogao dic par minuta..........i onda se jedva dovukao do auta, vozi na neko tiho mjesto............itd.
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 19
Poruka: 308
![]() | Re: samoozljeđivanje-primjeri prijatelj oblačia rebatinke, izgubia ravnotežu i i pri padu slomia palac i to DESNE ruke .ja san do sad lomija svaku ruku jednom, žgincava nogu na balunu i tako...
__________________ podhitno tražin novu zanimaciju!!! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:13.

Pali gume a ne dušu
.