| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi SF Narodnjaci, lolčina u Humor forumu; Sedma od devet za te je moj krevet kad sa svojim društvom dođem u kafanu hologrami svuda svaki ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| next best thing | SF Narodnjaci, lolčina Sedma od devet za te je moj krevet kad sa svojim društvom dođem u kafanu hologrami svuda svaki ima manu gledam, tražim lunjam pratim ih sa smeškom hologram ko hologram svaki je sa greškom a ja trebam curu da mi žena bude od krvi i mesa obline njene da me zalude viđ'o sam te često sedila si sama od devet si sedma i prava si dama otrgla se nekom kolektivnom umu prošla sve i svašta po galaktičkom drumu žena ti mi budi ja sam pravi dasa kad te dušo ščepam tebi nema spasa na venčanje naše prvih šest sestara pozovi ti al ne osmu i devetu jer na šatl ne stanemo svi REF. Sedma od devet za te je moj krevet enterprajz nek nam bude dom oj nesrećo, draga si srcu...(mala stanka)...mooouououououom (do besvesti duuuugo) Otjerat ću oboje s planete (M. P. T. Pickard) Ja sam čovjek oduvijek bio homosapienstvo nikad nisam krio Ponosito u zrak dižem palce kad se gledam ja u ogledalce Sve odavde do Kumove slame nema stvora koji liči name Imam mozak, jaja i čuku poslušajte stoga moju muku: REFREN: Svaki čovjek ima svoju karmu meni kćer Klingonca dovela na sarmu Otišla je galaktičkim brodom vratila se kući sa izrodom Otjerat ću oboje s planete neću hranit ja klingonsko dijete ljudska bića međ' sobom se ševe to je tako od Eve do Seve ma trik sve je to ja sam neo izabrani zadaća mi data ovaj svet da izbavim od zlih agenata matrice o matrice iluzorna sliko a baš sam se bio lepo na tebe naviko morfeus mi oduze svaku nadu moju da ću ikad opet gledat guzu tvoju o crvena ženo virtualna lepoto moram da te sejvam u folder pošto poto beli zion grade ti si ljudska dika al' u tebi nema tako lepih slika o crvena ženo četovi svi bruje da si drugom dala da se uloguje o voljena ženo zagledah se u te niti jedem niti spavam samo tebe proklinjavam crvena lepotice ti si mi najmilija što će meni triniti i sva njena familija triniti ko desktop ravna i bez guza to je razlog ovog matričnoga bluza jebem sliku režiseru što scenarij kroji pa me s krivom ženskom u sva tri filma spoji da je glavna radnja drugačija bila ti bi draga meni decu izrodila kanalizacijom plovim i lignjiće brojim a ti ženo lepa i ne znaš da postojim o crvena ženo virtualna lepoto moram da te sejvam u folder pošto poto odiseja u svemiru bom bom bom bom boooooooooooooooom puce sajla u tri materine opet moram izac iz kabine dok oblacim odelo ono... skafander sve se nesto mislim jozo ti si maher i nije me strah izaci u tamu ni preskocit crnu bez svetlosti jamu 9000 hal daje mi uputstva opet je u kvaru jebem ga u usta crvena mu lampica žmirka jos od juce ne cudi me vise sto mi sajla puce po svemirskom brodu ja letim u hodu trazim sajlu, gde je majku da joj jebem dok meni iznad glave posten narod spava u skafander odelu ja se zapisavam ref: jebo sf strip i film i sva druga sranja da sam barem kao dete igrao se franja, jebo marvel komiks i srebrnog letaca ne bih sada ovde pluto upisanih gaca bom bom bom bombooooooom taraaaaaaaaaaaaan Vulkanko garava krenuh u vasionu da istražujem zvezde i upoznajem nove humanoidne vrste no neke se na mome brodu gnezde i jednoj od njih bi da ližem prste Ja sam čovek velikoga srca ja sam momak duboke duše mene ona logikom prca moji se silogizmi samo ruše (brže) što meditiraš dvajsčetri sata dođi meni, ja sam pravi bata kad ti na glavi napravim frakturu možeš odmah zaboravit akupunkturu (refren - u stilu jupajdija jupajda) vulkanko garava, garava navući ću ti uha dva, uha dva vulkanko garava, garava navući ću ti uha dva, uha dva ši-lja-ta-aaaaaaaa balada o ej lijen ej lijen o ej lijen o zajebanog lika zašto smo ukrcali osmoga putnika kiselina takva rijetko li se viđa zar ti majka nije rekla da ne miješaš pića navlake nam cvrče zeleni se kabina ej lijen o ej lijen da ti pička materina ej lijen o ej lijen u što li si gledala ej lijen o ej lijen šta učini od sjedala
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Ministar Obrane Foruma | Re: SF Narodnjaci, lolčina Citat:
sf narodnjaci.... ajme meni ![]()
__________________ > next level < | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Administrator Datum registracije: 20-08-07 Godina: 25
Poruka: 82
![]() | Re: SF Narodnjaci, lolčina Nisam se već dugo ovako nasmijao..... Btw. stavio sam te na surf dio: SF Narodnjaci.... i reče raja da je zakon....
__________________ "Normal" is what everyone else is, and you are not. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| next best thing | Re: SF Narodnjaci, lolčina Citat:
, još bolja fora je kad sam to objavio ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... Zadnji Uredio pharaoh : 28-02-08 u 12:03. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: lolcina, narodnjaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:05.

---ex moderator---

, još bolja fora je kad sam to objavio