| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Školjke - Tvoja odrubljena glava (nije za mlađe od 18) :D u Humor forumu; Školjke: Tvoja odrubljena glava odsjekli su ti je u jednom baru u kojem je masovna tučnjava bila našli su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Školjke - Tvoja odrubljena glava (nije za mlađe od 18) :D Školjke: Tvoja odrubljena glava odsjekli su ti je u jednom baru u kojem je masovna tučnjava bila našli su je duboko u čmaru debelog pedera pedofila na prepoznavanje mene su zvali da vidim tebe i tvoj kurac mali i dok mi je doktor gledao u cice ja sam je maznula iz mrtvačnice tvoja odsječena glava od govana očišćena na ulju spava krumpirima okružena još malo spava al već se grije tava jedino što za jest imam tvoja odrubljena glava :rofl |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Administrator | Re: Školjke - Tvoja odrubljena glava (nije za mlađe od 18) :D Citat:
| |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Školjke - Tvoja odrubljena glava (nije za mlađe od 18) :D e ovo boli!
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: glava, mladje, nije, odrubljena, skoljke, tvoja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 22:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 14:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 11:45 |
| Struktura Dos-a | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 17:12 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:00.