| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Smješni / izmišljeni oglasi u Humor forumu; Evo sjetio sam se teme. Mogli bi ovdje puštati smješne, izmišljene oglase, kao asocijacija na prave. Evo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,359
![]() ![]() ![]() ![]() | Smješni / izmišljeni oglasi Evo sjetio sam se teme. Mogli bi ovdje puštati smješne, izmišljene oglase, kao asocijacija na prave. Evo počet ću ja: Prodajem rabljene maramice, 2. ruka. Jeftino!
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 20
Poruka: 661
![]() ![]() | Re: Smješni / izmišljeni oglasi Evo nešto što sam danas smislio na marketingu, a mogao bi biti oglas za knjigu spisateljice novog doba Nives C. Snagu njene kupovne moći, definirale su bludne noći.
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smješni / izmišljeni oglasi Misliš, one stare fore tipa "mijenjam sobnu lampu za dvosobnu" ili "mijenjam dva kanarinca za jednu dobru ševu"?
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,036
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smješni / izmišljeni oglasi prodajem kravu sifra:Muz Mijenjam sobu u vagonu za sljivovitzu sifra:Vagonasi
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,359
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smješni / izmišljeni oglasi Citat:
Kako je ona išla za stari auto? Prodajem Opel Rekord, k'o nov!
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: izmis ljeni, oglasi, smjes ni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:28.