| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Srpski vozački rEčnik u Humor forumu; - Nije dozvoljeno ici tom stranom ulice...GDE CES NA TU STRANU,STRVINO - Rado cu povesti ovu stoperku...PASCE KARAN*E ! - ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Srpski vozački rEčnik - Nije dozvoljeno ici tom stranom ulice...GDE CES NA TU STRANU,STRVINO - Rado cu povesti ovu stoperku...PASCE KARAN*E ! - Vidi se da je ovaj vozach pochetnik...MAJMUNE,KO TI DADE DOZVOLU - Greshkom drugog vozacha doshlo je do sudara...GDE SI SAMO BLENUO PIC*KA TI MATERINA - Nisam na vreme primetio lezeceg policajca...JEB* GA ONAJ KO GA POSTAVI - Oni napred kao da stoje,mada je to verovatno moj utisak,zato shto zurim...BRE STO IMA IDIOTA PA NI DA MAKNU - Popio sam malo vishe vecheras...NISAM PIO DRUZE,MAJKE (hik) MI - Moj komshija je kupio novi sportski auto...CRK´O DABOGDA - Bash simpatichna dama za volanom...AL´ BIH JOJ GA UPA*KIR´O - Ova kola nisu najispravnija...KOJE GO*NO OD KRSHA,JE*O TE ! - Izvinite,da li biste mi gurnuli auto...ALO,BRE,JACHE TO GURNI,RODJACHE,VALJADA SI DORUCHKOVAO JUTROS - Zaista nisam video taj kamion...E,JE*I GA - Gospodjice,zamolio bih vas da ne pu****e u kolim...SESTRO,OVDE SE PU*E SAMO ONE BEZ NIKOTINA - Sirena kola ispred nas ima neprijatan zvuk...DABOGDA TAKO SVIRAO MAJCI NA GROBU - Chini mi se da smo ushli u jednosmernu ulicu...BiiiiP TE,OVI KRETEN* VOZE U KONTRASMERU - Izinite,zalutao sam,pokazite mi put...BRATE,VADI ME IZ OVE VUKOJE*INE - Ovaj vozi malo sporije od mene...VIDI LIPSOTINU KAKO SE VUCHE - Podjite molim...AJDE,BRE,KRETE*U JEDAN - Vrlo simpatichan saobracajac... NE POSTOJI U SRPSKOM RECHNIKU ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Srpski vozački rEčnik hehe ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() http://www.cro-wow.com/portal/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: recnik, srpski, vozacki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:01.