| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Što radi gola Slovenka između dva gola Bosanca u Humor forumu; P: Što radi gola Slovenka između dva gola Bosanca? O: SMETA.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Što radi gola Slovenka između dva gola Bosanca P: Što radi gola Slovenka između dva gola Bosanca? O: SMETA.
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Re: P: Što radi gola Slovenka između dva gola Bosanca? O: SMETA. Tuko jedna, vic ne ide tako. Nego šta radi plavuša između dva slovenca. nadam se da nisi s ovime ciljao na mene
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: P: Što radi gola Slovenka između dva gola Bosanca? O: SMETA. Citat:
![]()
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| next best thing | Re: P: Što radi gola Slovenka između dva gola Bosanca? O: SMETA. Citat:
Ma de,i koja je to fora otvorit temu i sve napisat u naslovu teme,kao prvo,postoji tema gdje vicevi idu a kao drugo koliko slova mogu stavit u naslov teme,pa da napišem jednu lirsku kao naslov teme. | |
| | |
| | #5 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Re: P: Što radi gola Slovenka između dva gola Bosanca? O: SMETA. Citat:
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje | ||
| | |
| | #6 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: P: Što radi gola Slovenka između dva gola Bosanca? O: SMETA. Citat:
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
« Crni humor
|
Idealna žena »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:06.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje