Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Vicevi i Smiješni Tekstovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Što sve pitaju korisnici... u Humor forumu; Što sve pitaju korisnici kad zakažu Njokija, Alkatone i Pansioning Napisala: Dražena Lejo, Večernji list Da nije lako ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-01-06, 18:21   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 139
Sandman se izdvaja iz maseSandman se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Sandman
Što sve pitaju korisnici...

Što sve pitaju korisnici
kad zakažu Njokija, Alkatone i Pansioning

Napisala: Dražena Lejo, Večernji list

Da nije lako biti operater u službama korisnika, svjedoči bezbroj pitanja i primjera s kojima su se nosili ti ljudi kako bi korisnici bili zadovoljni uslugama njihove tvrtke. Tako se, primjerice, u obje službe događa da se pozivateljima svidi ugodan glas operatera pa nerijetko i žene i muškarci imaju ponude za izlascima. I dok u HT-u ne priječe svojim operaterima realizaciju takvih ponuda, u VIPnetu osobni kontakti s korisnicima nisu dozvoljeni.

U HT-u, među brojnim "cakama" s kojima se susreću, ističu čovjeka koji kaže: "ti su telefoni jako zgodni, ali su ove baterije jako skupe i brzo se troše. Pa, ne može se stalno kupovati nove?!", ne znajući da se dotične baterije pune, a ne kupuju. S tim su slučajem upoznati i u VIPnetovoj službi, no to je tek jedan od bezbroj primjera.

- Tipkam taj broj stalno, a ne mogu nazvati - požalio se korisnik.
Već iskusni hateov operater:
- Jeste li pritisnuli tipku sa zelenom slušalicom za poziv?
- Što?? - jasno je ocrtalo korisnikovo služenje mobitelom.

U VIPovoj službi su se, pak, za dvije godine rada susreli s doslovce svime. Od početnog nazivanja mobitela: Sajmens (Siemens), Njokija (Nokia), Alkatone (Alcatel) i Pansioning (Panasonic), do spašavanja mobitela koji je pao u more (iskušani savjet je brzo sušenje fenom), situacija u kojima je pas pa čak i dijete pojelo čip karticu, ili kada je nekom korisniku dosadno pa iz kade nazove Službu korisnika i malo popriča s njima kad je poziv već besplatan...

- Koji uređaj koristite? - upitao je djelatnik VIPneta.
- Pa, ovaj vaš VIP - samouvjeren je korisnik, a nakon nekoliko puta ponovljenog pitanja izgubio je strpljenje:
- Što me pravite blesavim?!

No, vipovci nerijetko pokazuju i humanitarnu stranu svoje profesije. Čovjek koji je ostao bez kuna na računu i zarobljen na cesti s automobilom koji je stao se dosjetio - besplatni poziv Službi korisnika. Oni su nazvali HAK i njegova prijatelja i uputili ih kamo treba ići. I svi sretni i zadovoljni, a korisnik vjerojatno zauvijek zadržan u mreži. No, nije to jedina priča s happy endom. VIP-ovoj se Službi javio i čovjek koji je traktorom prešao po zemlji te zakopao i - mobitel. Rješenje takve situacije je dakako bilo nemoguće, no nakon godinu dana javio se sretni vlasnik mobitela, ustvrdivši kako je mobitel "isplivao" skupa s usjevom i savršeno radi!

- Ne mogu poslati SMS - žali se korisnik.
- Trebate upisati broj SMS centra. U izborniku pronađite "poštu"... - objašnjavao je operater, a korisnik je prekinuo vezu i javio se nakon pola sata.
- Bio sam u Pošti i tamo su rekli da nemaju nikakav broj SMS-a!

Nevjerojatan, ali stvaran dijalog:
- Molim vas broj od Duške.
- Koje Duške?
- Pa one koja ima Motorolu!

Jedna je ljubazna gospođa, bilježe u Službi VIPneta, imala sasvim neobičan upit:
- Ja sam sad na tarifi VIP.friends i htjela bih se prebaciti na VIP.roaming!

Jedan je, pak, korisnik imao sljedeći problem:
- Ne mogu primiti poruku! Telefon mi je na televiziji i on osjeća da će mu doć', al' ju ne može primit!

SMS poruke su već planetarno popularne, ali nekima one još uvijek zadaju velike glavobolje.
- Molim vas da zapišete datum i broj telefona - ponudila je korisnica, na što je operater ostao zatečen, ne znajući o čemu je riječ.
- Htjela bih čestitati prijatelju rođendan, pa vas zovem nekoliko dana prije zbog rezervacije.
- Želite poslati tekstualnu poruku? - ponudio je rješenje operater.
- Da, pa me zanima koliko dana prije to treba poslati, odnosno rezervirati?
- SMS stiže isti dan kada ga pošaljete.
- Ozbiljno??? - nije bilo kraja čuđenju korisnice.
Što korisnici pitaju
mobilne operatere

Napisala: Jasmina Badovinac, Jutarnji list

VIPNET korisnici

Kod pokušaja obnove VIPme računa korisnici se javljaju s poteškoćama s glavnim izbornikom za obnovu računa: npr. "...izgovorio sam sigurno svih 14 znamenki, ali mi račun nije obnovljen?!"

Nakon uvođenja VIP.infoblic kategorije MOJ POSAO, javilo se dosta nedoumica prilikom dobijanja info SMS-a o postojanju ove kategorije. Korisnici su često zvali s upitom nudi li im to VIPnet posao, ili "...ja ću vama ostaviti moj broj pa vi meni javite kada se bude tražio zidar..."

U vrijeme promotivne akcije "VIPme proljeće" korisnik se informirao o aktivaciji Cell Broadcasta. Na pitanje koju marku mobilnog aparata ima (kako bi znali dati točnu uputu o aktivaciji prikaza), on odgovara da je kupio novi VIPme komplet. Na ponovni upit o vrsti samog mobilnog uređaja, korisnik odgovara: "Pa onaj... bzzzzzzzzzzz".

Korisnik je nazvao kako bi saznao telefonski broj jednog od naših korisnika. "Molim Vas, možete mi ponoviti broj, jer ga pišem tu po blatu? Naime, kolega i ja smo na pecanju..." "Ima li riba?" "Riba nema, ali ima kornjača!"

Upit korisnika o usluzi SMS TV: "...chata li se na SMS TV-u SMS porukama ili se možda tipka preko daljinskog?"

HTCRONET korisnici

- Kad ćete doći kopati i postavljati kablove - slab nam je signal!

- Rekli ste mi da nemam novaca na računu i zato ne mogu telefonirati. Evo, bila sam u banci i uplatila na tekući 100 kuna i opet ništa!

- Kako da koristim WAP uslugu?
- Ovisi koji uređaj imate..
- Pa najnoviji!!!
Star 23-01-06, 21:47   #2 (permalink)
-PIMPTATICA-

Datum registracije: 01-05-04
Godina: 21
Poruka: 1,663
k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku k-fLiP
aaa

ovo sam čitao već al svaki put se odvalim od smijeha
Odgovori sa citatom
Star 23-01-06, 21:57   #3 (permalink)
Ministar Obrane Foruma

Datum registracije: 15-09-05
Godina: 36
Poruka: 1,279
CroSoldier se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku CroSoldier
da, da... smijurija živa
Odgovori sa citatom
Star 23-01-06, 21:58   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,498
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Fenomenalno

Novosti o autima | Osiguranje auta
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-01-06, 22:18   #5 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,828
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Citat:
Pravi autor: Sandman
Jedan je, pak, korisnik imao sljedeći problem:
- Ne mogu primiti poruku! Telefon mi je na televiziji i on osjeća da će mu doć', al' ju ne može primit!

hahhahhhahahhahh, hahahhaha, muahahhahahahhahahha
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-01-06, 22:52   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-12-05
Poruka: 139
mileni se izdvaja iz mase
baš me zanima jel ko od te ekipe na croportalu
mileni je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-01-06, 22:53   #7 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,828
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
hahhahah, da baš, ali ima jedan razgovor di sam ja žensku zajebavao tako, ali je video zapis, jebiga, preveliko, ako smanjim nekak onda pošaljem
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-01-06, 00:46   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-09-05
Poruka: 32
kweli je zabranio reputaciju
Re: Što sve pitaju korisnici...

kweli je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-01-06, 00:51   #9 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Vodoinstalater

Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,532
Vodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono nešto

Odgovori sa citatom
Star 30-01-06, 08:01   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-05-05
Poruka: 31
veljko01 je zabranio reputaciju

Nemreš vjerovati
veljko01 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: korisnici, pitaju, sto, sve

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Što je Linux? Kristijan Linux 89 31-05-07 21:20
Instalacija PHP Nuke Portala -Neno- Tutoriali i Trikovi 6 06-05-07 10:45

Trenutno vrijeme na forumu: 18:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114