| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Stvarni razlozi za prekid u Humor forumu; Što stvarno znače navedeni razlozi za prekid? Pročitajte verzije žene i muškarca. Top 10 načina da vas djevojka šutne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Stvarni razlozi za prekid Što stvarno znače navedeni razlozi za prekid? Pročitajte verzije žene i muškarca. Top 10 načina da vas djevojka šutne i što oni stvarno znače... (navedeni razlog == stvarni razlog) 10. Ne mogu, ti si mi kao brat. == Podsjećaš me na onog idiota što svira bendžo u "Oslobođenju". 9. Postoji mala razlika u našim godinama. == Ti si jedan starkelja iz doba Jure. 8. Ne privlačis me u "tom" pogledu. == Ti si najružniji kreten kojeg sam ikad vidjela. 7. Moj život je trenutno previše kompliciran. == Ne želim da svo vrijeme budeš uz mene jer možda čuješ pozive mojih ostalih momaka. 6. Već imam momka... == ... koji je u stvari moja mačka i pola boce Jack Danielsa. 5. Ne želim sklapati veze sa ljudima sa kojima radim. == E, čovječe, ne bih te viđala čak i da smo u istom solarnom sistemu, a kamoli u istoj zgradi. 4. Nisi ti kriv, to je zbog mene. == Nisam ja kriva, to je zbog tebe. 3. Trenutno se koncentriram na svoju karijeru. == Čak i nešto tako dosadno kao moj posao je bolje nego da se viđam s tobom. 2. Ne želim se udavati. == Zaklela sam se da neću imati ništa sa takvima kao što si ti. 1. Ostanimo samo prijatelji! == Želim da budeš u blizini kako bi ti mogla pričati bolne detalje o ostalim muškarcima sa kojima se viđam. Top 10 načina da vas momak šutne i što oni znače (navedeni razlog == stvarni razlog) 10. Ne mogu, ti si mi kao sestra. == Ružna si. 9. Postoji mala razlika u našim godištima... == Ružna si. 8. Ne privlačis me na "taj" način... == Ružna si. 7. Moj život je trenutno previše kompliciran... == Ružna si. 6. Već imam djevojku... == Ružna si. 5. Ne želim sklapati veze sa ženama sa kojima radim. == Ružna si. 4. Nisi ti kriva, to je zbog mene. == Ružna si. 3. Trenutno se koncentriram na svoju karijeru. == Ružna si. 2. Ne želim se ženiti. == Ružna si. 1. Ostanimo samo prijatelji! == E stvarno si ružna. |
| | |
![]() |
| Tagovi: prekid, razlozi, stvarni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:46.