| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Tko će biti Šef u Humor forumu; Dogovarali se organi tko ce biti sef... Mozak: "Ja mislim za sve!" Srce: "Ja stalno radim" ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Tko će biti Šef Dogovarali se organi tko ce biti sef... Mozak: "Ja mislim za sve!" Srce: "Ja stalno radim" Noge" Ja vas sve prenosim" Pluca" Ja udisem zrak potreban za zivot!" Zeludac" Ja vas hranim" Crijeva" Ne, nego ja!" Na to se javi supak: "Ja cu biti sef!" Svi organi: "Ma daj, budalo, di ces ti biti sef. Hahah!" Na to se supak naljuti, i odluci se zacepiti.. Nakon nekog vremena crijeva su se zastopala, zeludac se blokirao, srce je pocelo preskakati, noge su pocele klecati, mozak je otupio od boli, itd,itd. Kad je postalo neizdrzivo, ostali su organi rekli supku: "Daj molimo te prestani, ajde dobro, mozes biti sef." I supak tako postade sef... POUKA: Ne moras biti mozak da bi bio sef... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko će biti Šef fora,moram ovo ispricati svome kolegi kojemu je inace nadimak supak
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Tko će biti Šef ![]() Sad bi nešto komentirao al bolje da šutim ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko će biti Šef ![]() ![]() ![]() dobro da nisam ja to prvi napiso ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
![]() |
| Tagovi: biti, sef, tko |
« zagorski haiku
|
Varanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Murphyevi zakoni | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 31-01-06 13:17 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Tko će biti Shef | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 3 | 20-05-04 20:22 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:10.

Pali gume a ne dušu