| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Tko će biti Shef u Humor forumu; Dogovarali se organi tko ce biti sef... Mozak: "Ja mislim za sve!" Srce: "Ja stalno radim" ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Tko će biti Shef Dogovarali se organi tko ce biti sef... Mozak: "Ja mislim za sve!" Srce: "Ja stalno radim" Noge" Ja vas sve prenosim" Pluca" Ja udisem zrak potreban za zivot!" Zeludac" Ja vas hranim" Crijeva" Ne, nego ja!" Na to se javi supak: "Ja cu biti sef!" :rofl Svi organi: "Ma daj, budalo, di ces ti biti sef. Hahah!" :rofl Na to se supak naljuti , i odluci se zacepiti..Nakon nekog vremena crijeva su se zastopala, zeludac se blokirao, srce je pocelo preskakati, noge su pocele klecati, mozak je otupio od boli, itd,itd. Kad je postalo neizdrzivo, ostali su organi rekli supku: "Daj molimo te prestani, ajde dobro, mozes biti sef." I supak tako postade sef... POUKA: Ne moras biti mozak da bi bio sef... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Tko će biti Shef Zakon! :rofl Ne mogu vjerovat :rofl Ovo je najbolje od svih dosad postanih fora :rofl
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: biti, shef, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:47.

, i odluci se zacepiti..