| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi tri psa u Humor forumu; tri psa kod veterinara Ceakju tri psa kod veterinara pa prvi pita: - zasto si ti tu? - ma pusti me, neki ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | tri psa tri psa kod veterinara Ceakju tri psa kod veterinara pa prvi pita: - zasto si ti tu? - ma pusti me, neki dan spavam ja u dvoristu kad mi znenada netko skoci za vrat. Ja bez razmisljaja odmah zubima za nogu. Kad ono gazdina kcerkica mezeimica. - e moj prijatelju, ne gine tebi injekcija. - a ti zasto si ti tu? - ma neku vecer netko upada u kucu po mraku, ne pali svijeto i baulja po kuci, rusi stvari. Ja bez razmisljanja skocim na covjeka i taman da cu ga zubima za vrat kad ono gazda i to pijan. - a ni tebine gine injekcija moj prijatelju. - a zatsto si ti tu, pitaju trecega? - jutros spavam ja u hodniku i gledam kroz odskrinuta vrata gazdaricu kako se kupa. Gledam ja nju, gledam pa mi doslo milo. Tako ti ja skocim na nju i obavim posao onako odostraga. - auuu, ni tebi ne gine injekcja. - ma ne, dopeljala me gazdarica da mi podsisaju nokte. |
| | |
![]() |
| Tagovi: psa, tri |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Tri mudre žene | Sandman | Humor | 5 | 27-01-06 19:32 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:54.