| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi upucavanje trebicama u Humor forumu; -------------------------------------------------------------------------------- - Zašto ne iznenadiš svoje cimerice tako da se večeras ne vratiš u stan. -------------------------------------------------------------------------------- - Vauuu! Jesu li prave? -------------------------------------------------------------------------------- - Vjeruješ li ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | upucavanje trebicama -------------------------------------------------------------------------------- - Zašto ne iznenadiš svoje cimerice tako da se večeras ne vratiš u stan. -------------------------------------------------------------------------------- - Vauuu! Jesu li prave? -------------------------------------------------------------------------------- - Vjeruješ li u ljubav na prvi pogled, ili da ponovo uđem? -------------------------------------------------------------------------------- - Imam još samo par dana života... -------------------------------------------------------------------------------- - Hej mala, 'si za pizzu i jebačinu? (nakon šamara) - Hej! Što nije u redu? Ne voliš pizzu? -------------------------------------------------------------------------------- - Lijepe cipele! Jesi li za jednu jebačinu? -------------------------------------------------------------------------------- (lupi se po nozi malo iznad koljena) - Ti samo misliš da je ovo moja noga. -------------------------------------------------------------------------------- - Mogu li ti kupiti piće ili želiš samo novac? -------------------------------------------------------------------------------- - Jebi me ako sam u krivu, ali nije li tvoje ime Getruda? -------------------------------------------------------------------------------- - Bond. James Bond. -------------------------------------------------------------------------------- - Fuj. Neko je prdnuo. Haj'mo na zrak. -------------------------------------------------------------------------------- - Budi jedinstvena i različita - reci DA -------------------------------------------------------------------------------- - Oprosti, možeš li mi razmijeniti tisuću maraka? -------------------------------------------------------------------------------- - Moje ime je _____, ali možeš me zvati sutra. -------------------------------------------------------------------------------- - U redu, ali 50 DEM je moja posljednja ponuda -------------------------------------------------------------------------------- - Ja kupujem Playboy samo zbog članaka. -------------------------------------------------------------------------------- - Prijatelji me zovu Djed Mraz. Hoćeš li mi sjediti u krilu? -------------------------------------------------------------------------------- - Znaš li osnovnu razliku između seksa i razgovora? - Ne. - Hajdemo onda u moju sobu razgovarati. -------------------------------------------------------------------------------- - Moram izbaciti malo svoje sperme. Mogu li upotrijebiti tvoje tijelo za to? -------------------------------------------------------------------------------- - Gospođice, ako ste izgubili svoju nevinost, mogu li mi dati kutijicu u kojoj ste ju čuvali -------------------------------------------------------------------------------- - Noge te bole zato što si cijelu noć trčala kroz moje snove
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: upucavanje trebicama provjereno ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: upucavanje trebicama Babyface haha
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-04-07 Godina: 23
Poruka: 17
![]() | Re: upucavanje trebicama Morat ću jednom isprobati sve te fore.
__________________ Najbolji online RPG koji sam ikad igrao. Potpuno besplatan. http://www.fallensword.com/?ref=286261 |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-01-07 Godina: 22
Poruka: 13
![]() | Re: upucavanje trebicama Čuj ovu.. močna je.. x: Jel ti tata lopov? y: Nije.. x: A jel ti mama lopov?? y: Pa nije! x: A tko je onda ukrao sve zvijezde s neba i stavio ih u tvoje oči!?
__________________ I onda smo mi... a šta ću onda ja??! |
| | |
![]() |
| Tagovi: trebicama, upucavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:04.

provjereno