| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi upucavanje trebicama u Humor forumu; ej curo ja se tebi svidam a ti meni imas zube ko dijamante . tako su rijetki... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Godina: 20
Poruka: 65
![]() | Re: upucavanje trebicama isuse, da netko pokuša bilo koji od ovih uleta na meni ili bi dobio koljenom iil bi se ja zbljuvala od tolikih "romantičnih" izjava p.s. sori što podižem temu al sjedim na poslu i dosađujem se pa čitam što ima...
__________________ Riskirajmo, prisjetivši se da nikad nismo prestali tiho voljeti one koje smo nekad voljeli glasno... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 18
Poruka: 165
![]() | Re: upucavanje trebicama Bok ja sam zlatna želja, ispunit ću ti ribicu tri puta! da mi netko s ovom forom uleti.... nebi mi on ništa "ispunio" ali bi ja njemu.... ZUBE! al je fora hehehehe ![]()
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-12-06 Godina: 23
Poruka: 48
![]() | Re: upucavanje trebicama 12. Kad vidiš neku žensku u kafiću uzmeš na šanku malo leda, odeš do nje i razbiješ ga, pa kažeš, sad kad smo razbili led mogli bi se i upoznat. Ovo sam isprobao, zenska predobra, ja sa frendovima i kazem idem joj sad uletit tako..... oni svi daj nemoj ispast ces debil.... ja uletim i zenska se nasmije.. kasnije citavu vecer samnom provela..... sta je bilo da nepricam.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: trebicama, upucavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:13.