Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Vicevi i Smiješni Tekstovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Vegetarijanstvo u Humor forumu; U ona davna studentska vremena moja menza bila je Pizzeria "2", na nekih 100 metara od katedrale. Jeo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-09-09, 14:52   #1 (permalink)
mab
Top Uploader

Datum registracije: 23-11-06
Poruka: 7,803
mab ima na što biti ponosanmab ima na što biti ponosanmab ima na što biti ponosanmab ima na što biti ponosanmab ima na što biti ponosanmab ima na što biti ponosanmab ima na što biti ponosanmab ima na što biti ponosanmab ima na što biti ponosanmab ima na što biti ponosanmab ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab
Talking Vegetarijanstvo

U ona davna studentska vremena moja menza bila je Pizzeria "2", na nekih 100 metara od katedrale. Jeo sam tamo najmanje dvaput tjedno. Elem, zgodilo se tako da sam upoznao relativno zgodnog komada (bila je zima - imala je lijepo lice ali sam ju uglavnom viđao u kaputu, zato "relativno"), studirala je neko opskurno sranje u vezi ekologije i biologije, mislim da se zvalo "studij Zalijevanja Cvijeća Mami Doma Jer S Tim Kurcem Nećeš Dobiti Posao Do Klimakterija", i jednog je lijepog dana pozvah na pizzu.

"Ja sam vegetarijanka." reče ona meni.

Okej, rekoh, ono kužim, ne smiješ jesti meso, zdravstveni razlozi i tako to.... Ne, reče ona meni, odbija jesti životinje koje su patile i bile ubijene samo zato da ona uživa u njihovom okusu, i otpoče tiradu o nehumanim načinima klanja i sličnim sranjima. Nasmiješio sam joj se zaljubljeno, shvativši da je to žena mog života; zatim sam iz džepa izvukao prekrasno mače ugrož enog kaspijskog tigra, podigao ga pred njezine očarane okice i zavrnuo malom gadu vrat, te potom bacio nejako tjelešce pod tramvaj a zatim veselo zviždućući prošetao Zrinjevcem polijevajući stabla otpadnim tvarima iz rafinerije Sisak. Njezino se sumanuto vrištanje izgubilo u daljini..... jebo i nju i ekologiju. Dobro, možda malo pretjerujem, ali vrištanje je bilo stvarno.

Sad, na stranu ljudi koji ne mogu probaviti meso ili su vegetarijanci iz sličnih razloga. Čak ni ja nisam tolika pizda da se rugam čovjeku koji nije kriv za vlastito zdravstveno sranje. O vegetarijancima religijske prirode.... Pa, vaš izbor, u međuvremenu mi dopustite da iskušam snagu vaše vjere ovim prekrasnim dalmatinskim pršutom....

Ali MORALNI vegetarijanci..... Ma di ste, pičkice?! Uuuuu, neću jesti životinje, one pate kad ih se kolje, umjesto toga svima ću oko sebe pokušati ogaditi jelo svojim konstantnim zanovijetanjem i zastupanjem stavova kreiranih da mi umire savjest jer sam u dubini duše osoba koja je svjesna da vrijedi goli kurac što je uostalom i mišljenje svih mojih bližnjih, pa ću evo zauzeti neki moralno sveti stav kako bi im pokazao da sam bolji od njih.

Prvo i osnovno.... Životinje postoje da se pojedu. Točka. Nemam nikakav problem s time da OSOBNO prerežem grkljan nedužnom mladom janjetu a zatim ga držim dok se koprca u samrtnom hropcu, dok se vatrica već lagano raspiruje a strina guli krumpir za prilog. Nema problem ni itko tko sjedi za stolom uz pivu i čeka da se mali jebivjetar ispeče.

Drugo: imam punu i apsolutnu namjeru hraniti svoju buduću djecu raznolikom prehranom, između ostalog i prvoklasnim komadima trupla bilo koje životinje koja se može zatući, narezati i ispeći, skuhati ili dinstati sa začinima i pritom imati odličan okus. Razlog tomu je taj što ne želim da moja buduća djeca zbog neuravnotežene i nepotpune ishrane budu blago retardirani alergičari koje ću pol a života morati vući po raznoraznim doktorima. Joj, ne, neću, lijekovi se testiraju na životinjama a životinje pritom pate, ne smijem ih liječiti. A, ništa.... Onda ću ih jednostavno ostaviti da krepaju u kanalu kraj ceste. Jao, ne, ne smijem ni to, mogao bi neki siroti štakor slomiti zub na kosti mojeg rahitičnog potomka (iako malo vjerojatno jer će im se kosti mrviti zbog manjka kalcija, naime nisu pili mlijeko jer je nehumano oduzimati sirotim telćićima majčino mlijeko), ili još gore malog će sirotog štakora boliti tibica od obžderavanja truplom mojeg podmlatka, pa će opet patiti, sirota bespomoćna životinja....

Treće, i ono što je moj glavni argument, licemjerni konformistički seronje.... Životinje ne smiju patiti, ali s druge strane tko jebe one milijune gladne djece koja bi bila sretna da ispeku i jebenog štakora iz gornje poante?! Uuuuuuuuu, kako to umiruje savjest! A da malo prestaneš biti komformistička pičkica, i ako ti je toliko stalo do smanjenja patnje u svijetu rasprodaš imovinu i odeš u Afriku pomagati djeci? Sad to malo drukčije zvuči, ha?! To bi značilo da se moraš odreći svog pametovanja i napraviti nešto konkretno! Ali joj Viktore, to je pretjerivanje.... A Viktor se nasmiješi i odvali te istrgnutim vratima jugića u glavu jer ti je snaga volje za kurac kao i taj auto. Dodajmo k tome i činjenicu da jebote-ne-znam-koliko šumskih i poljskih životinja KREPA prilikom obrađivanja oranica, sjetve, žetve i slično.... Znate o čemu pričam, oni siroti miševi, voluharice i ostala gamad koju kombajn pobere pa ih nađete u dijelovima u pet kilogramskoj vreći brašna "Klara" (Ne vjerujete? Čitajte malo novine...) Dakle, ako nemaš eksplicitnu namjeru provoditi život na polju s guzicom u zraku i glavom u blatu RUČNO obrađujući polja za biljnu hranu, odjebi sa propovijedanjem o okrutnosti i zlim ljudima koji "nehumano" ubijaju životinje za hranu. Ili pasi travu. To je također točno u skladu s tvojim stavovima. Dok god si komformistička pičkica, ne zanimaju me tvoje ideje. A i koji kurac uopće znači ta fraza "nehumano"? Ja sam čovjek, dakle sve što učinim itekako je humano jer sam JA to učinio. Ne serite.

Dakle, drage moje konformističke vegetarijanke i vegetarijanci, obećajem vam: za svaku jebenu životinju koju ne pojedete, ja ću pojesti dvije a treću ću ubiti samo zato što mogu. Ja sam vrlo zla osoba, i nemam problem s time.

Ovaj post ne sadrži seks jer ne postoji vegetarijanka koju bih želio jebati. Da, toliko su očajne u krevetu. Kategorički odbijam jebati nešto što me kasnije ne bude tražilo da narežem još one šunkice od večere. A nema tu ni kontracepcije, znate, svi se ti kontracepcijski proizvodi testiraju na životinjama.... Ma krepajte od masivne infekcije kandidom što se mene tiče. Barem ću na miru jesti nehumano ubijene mladunce kojekakvih životinja. S prilogom od povrća, znate ono: uravnotežena prehrana i slične pizdarije....
Odgovori sa citatom
Star 14-09-09, 15:14   #2 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 27
Poruka: 10,767
Wamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijama
Re: Vegetarijanstvo

hahahahahahahahhaa

mrš u pičku materinu, pametnjakoviću malog kurca
Odgovori sa citatom
Star 14-09-09, 15:16   #3 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 19-10-06
Poruka: 9,425
Emperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosan

^ Šta bi?
Odgovori sa citatom
Star 14-09-09, 15:17   #4 (permalink)
irm
Dr. Parasimpaticus

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 30
Poruka: 11,155
irm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosan

jesi pročitao?
Odgovori sa citatom
Star 14-09-09, 15:17   #5 (permalink)
moderator foruma

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 35
Poruka: 14,802
fat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Foruma

auuuuuuuuu, kakva tekst

nekome se zestoko zamjerila vegetarijanka

Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Sto su to TARZANCICI
fat_boy_slim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-09-09, 15:23   #6 (permalink)
Najveći Car Foruma

Emperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosanEmperor666 ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
jesi pročitao?
Ma, jesam, nego me zaintrigirao wampin post...
Odgovori sa citatom
Star 14-09-09, 15:25   #7 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 27
Poruka: 10,767
Wamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijamaWamp ima reputaciju nad reputacijama

došlo mi, hihi
Odgovori sa citatom
Star 14-09-09, 15:27   #8 (permalink)
moderator foruma

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 35
Poruka: 14,802
fat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Foruma

mozda zato sto je istina

Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Sto su to TARZANCICI
fat_boy_slim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-09-09, 15:27   #9 (permalink)
Najveći Car Foruma

Moraš se i ti malo ispuhati...
Odgovori sa citatom
Star 14-09-09, 15:28   #10 (permalink)
irm
Dr. Parasimpaticus

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 30
Poruka: 11,155
irm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosan

a gle, malo je smiješna ta frustacija... ono, groznu/odvratnu stvar je "prezentirao" na pomalo "smiješan" način.... jbg...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114