Stranica 2 od 2 PrvoPrvo 12
Pokazujem rezultate 11 do 14 od 14

Vegetarijanstvo

Raspravljate o temi Vegetarijanstvo u Vicevi i Smiješni Tekstovi forumu, dio Humor foruma; Pravi autor: fat_boy_slim mozda zato sto je istina nije, nego preseravanje i autor se pravi pametan, a nije....

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Re: Vegetarijanstvo

Citat Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
    mozda zato sto je istina
    nije, nego preseravanje i autor se pravi pametan, a nije.

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,206
    Liked
    1189 times

sve 5 wamp

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

bez obzira na to sto je vecina teksta hyper pretjerivanje s ovim dijelom se slazem i nekoliko puta sam se susreo sa slicnim situacijama..

Citat Pravi autor: mab Pogledaj Poruke
    umjesto toga svima ću oko sebe pokušati ogaditi jelo svojim konstantnim zanovijetanjem i zastupanjem stavova kreiranih da mi umire savjest jer sam u dubini duše osoba koja je svjesna da vrijedi goli kurac što je uostalom i mišljenje svih mojih bližnjih, pa ću evo zauzeti neki moralno sveti stav kako bi im pokazao da sam bolji od njih.
    ono mislim, ok, ne jedes meso, jaja, sto vec, ali ish ca s tim pricama o moralu, tvojoj uzvisenosti u odnosu na mene koji uzivam u glodanju kostiju. Naravno da imas pravo jest sto zelis i kad zelis, ali nemas pravo svima ostalima nabijati na nos kako je tvoj nacin zivota jedini ispravan i presvet. da mi je do moralnih spika vec bi se zaredio i jebav'o 13godisnje djecacice

"studij Zalijevanja Cvijeća Mami Doma Jer S Tim Kurcem Nećeš Dobiti Posao Do Klimakterija"

Najveći car foruma
    Datum registracije
    19-10-06
    Poruka
    9,482
    Liked
    15 times

Citat Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
    ono mislim, ok, ne jedes meso, jaja, sto vec, ali ish ca s tim pricama o moralu, tvojoj uzvisenosti u odnosu na mene koji uzivam u glodanju kostiju. Naravno da imas pravo jest sto zelis i kad zelis, ali nemas pravo svima ostalima nabijati na nos kako je tvoj nacin zivota jedini ispravan i presvet. da mi je do moralnih spika vec bi se zaredio i jebav'o 13godisnje djecacice

...'cause the rule is blood for blood!!!!!

Stranica 2 od 2 PrvoPrvo 12

Lajkaj nas na Facebooku